Hvordan får jeg computerdiagnostik på en bærbar Dell-computer?

Ingen ønsker at blive efterladt uden en fuldt fungerende bærbar computer, uanset om du har brug for din Dell-computer til forretning eller bare for at have det sjovt på nettet. Hvis din bærbare computer oplever hyppige nedbrud eller andre problemer, vil du måske køre diagnostik for at løse problemet alene. Din Dell-bærbare computer indeholder tre hoveddiagnostiske muligheder, der bruges til at lokalisere og rette problemer, som alle er tilgængelige ved først at genstarte den bærbare computers operativsystem.

Dell Diagnostics

Trin 1

Gem eventuelle åbne filer, og genstart din Dell-bærbare computer. Tryk på "F12" -tasten, når det blå Dell-logo indlæses på den bærbare computers LCD-skærm.

Trin 2

Brug pil ned-tasten til at navigere til indstillingen "Diagnostics" i menuen "Boot". Tryk på "Enter" -tasten og vent på, at "32-bit Dell Diagnostics" -skærmen indlæses.

Fremhæv "Test System" og tryk "Enter" for at få vist listen over tilgængelige diagnostiske værktøjer. Fremhæv det værktøj, du vil køre, f.eks. "Express Test" eller "Extended Test", og tryk på "Enter".

Dell BIOS

Trin 1

Luk alle programmer, der aktuelt kører på din bærbare Dell-pc, og åbn menuen "Start". Klik på "Luk ned", og vælg "Genstart".

Trin 2

Vent til det blå Dell-logo vises, når den bærbare computer begynder at genstarte operativsystemet. Tryk på "F2" for at få adgang til den bærbare computers BIOS-menu.

Brug piletasterne til at navigere gennem Dell BIOS-menuen. Tryk på "Enter" for at få adgang til en af ​​mulighederne og foretage de nødvendige ændringer. Tryk på "F10" og tryk på "Enter" for at gemme dine BIOS-ændringer og genstarte Dells operativsystem.

Sikker tilstand

Trin 1

Afslut alle programmer, du bruger i øjeblikket. Sluk Dell-computeren helt, og tænd den igen.

Trin 2

Tryk på "F8" -tasten gentagne gange under opstartsprocessen, indtil et sæt tekstindstillinger vises på skærmen. Naviger til menupunktet "Safe Mode" og tryk "Enter".

Foretag de nødvendige ændringer med den bærbare computer indlæst i sikker tilstand. Gå tilbage til menuen "Start", og vælg "Luk ned" og "Genstart" for at afslutte sikker tilstand.