Empire Earth Multiplayer Cheats

"Empire Earth" er et strategispil i realtid med varig appel til online multi-player community. I lighed med andre RTS-spil fokuserer spillet på ressourceindsamling, forskning og strategisk indsættelse af tropper. Oftest er målet at eliminere din konkurrence gennem militær undertrykkelse. Selvom snydekoder ikke fungerer under hovedkampagnen, er det muligt at bruge dem under multi-player-sessioner. De fleste snyder involverer at modtage ressourcer og se dele af kortet, der i øjeblikket er skjult af krigens tåge. Det skal dog bemærkes, at mange samfund modvirker brugen af ​​snyd og vil forbyde brugere, der anvender disse koder. Før du snyder i et spil med flere spillere, skal du sørge for, at din server godkender dem.

Resource Acquisition

Du kan få 1.000 af enhver ressource ved at skrive følgende koder. Tryk først på "enter", indtast koden, og tryk derefter på "enter" igen.

1.000 Guld: pengeautomat 1.000 Mad: Boston mad suger 1.000 Træ: du sagde træ 1.000 Rock: rock & roll 1.000 Jern: kreatin

Afslør kort

Normalt er skærmens must mørklagt for at repræsentere din civilisations manglende information om det omkringliggende område. Hvis du vil se alt, inklusive placeringen af ​​fjendtlige tropper og placeringen af ​​ressourcer, skal du bruge følgende kode. Tryk først på "enter", skriv "asus-drivere" (minus anførselstegn) og tryk derefter på "enter" igen.

Genopfyld Mana

Hver enhed har en diskret mængde mana, der tømmes, når du bruger en særlig evne. Du kan gendanne manaen for en hvilken som helst enhed ved at vælge den, trykke på "enter" og derefter skrive "jeg har magt" (minus anførselstegn).

Gør spillet hårdere

Alternativt kan du bruge snyderi til at svække dig selv og gøre spillet mere til en udfordring.

Mister guld: Boston leje Mister træ: øh, røg? Tab af mad: slimfast Tab af spillet: ahhhcool