Sådan tilføjes Skype til bærbare computere

Skype er en Voice over Internet Protocol (VOiP) telefontjeneste, der giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald over internettet på din computer. Skype tilbyder både gratis og betalte tjenester. Gratis Skype-tjenester inkluderer muligheden for at foretage og modtage opkald på din computer til og fra andre Skype-medlemmer, instant messaging, filoverførsel og videokonference. Med Skypes betalte tjenester kan du få et lokalt telefonnummer til din computer, som folk kan ringe fra en traditionel land- eller mobiltelefon, og du kan også ringe til almindelige land- eller mobiltelefonnumre fra din computers Skype-applikation.

Trin 1

Åbn din bærbare computers webbrowser, og download Skype-programmet til din computer. Du kan finde et link til download af Skype i ressourceafsnittet i denne artikel.

Trin 2

Klik på den grønne "Download nu" -knap. Vent til Skype-programmet downloades og installeres på din bærbare computer. Når download er afsluttet, har du et nyt Skype-ikon på skrivebordet. Klik på Skype-ikonet.

Trin 3

Klik på linket "Har du ikke et Skype-navn?" Skriv det Skype-navn, du vil oprette, i det tomme Skype-navnefelt, og skriv og bekræft derefter en adgangskode til din Skype-konto. Indtast din e-mail-adresse i det relevante felt. Marker afkrydsningsfeltet, der siger "Ja, jeg har læst, og jeg accepterer Skype-slutbrugerlicensaftalen, Skype servicevilkår og Skype-fortrolighedserklæringen." Klik på "Opret". Hvis det valgte Skype-navn ikke er tilgængeligt, beder Skype dig om at oprette et nyt Skype-navn.

Vent mens Skype logger dig på Skype-tjenesten. Din Skype-applikation er nu konfigureret på din bærbare computer og klar til brug.