Sådan får du DSL eller højhastigheds MSN Internet Service

MSN er en webbrowser, men det er også en internettjeneste. Du kan nemt få MSN-tjenesten lige online. Hvis du ikke køber det direkte fra MSN, kan du bruge et kabel-, telefon- eller internetfirma på din placering, der samarbejder med MSN for at levere service. Du får en MSN-e-mail, online lagring og internetfunktioner med MSN.

Trin 1

Klik på linket MSN.com i Referencer. Vælg derefter "Få det nu" enten på stedet under hurtigopkaldsboksen eller den almindelige MSN-servicefelt.

Trin 2

Angiv din placering, og siden fortæller dig, om MSN Internet er tilgængeligt i dit område.

Trin 3

Vælg din type tjeneste. Angiv dit telefonnummer og adresse. Vælg "Selvinstallation" eller "Professionel installation". Hvis du vælger at lade en professionel installere dit internet, kommer en til dit hjem på et planlagt tidspunkt. Hvis du vælger at installere det selv, får du en pakke i posten med de nødvendige varer.

Betal for din månedlige service online, på MSN-webstedet eller ved at sende en check eller postanvisning med den regning, der kommer i posten. Normalt begynder din tjeneste inden for en uge og kan annullere den inden for en eller to uger, når du ikke længere vil have den.