Langsom iPhone Wi-Fi? Fremskynde iOS Wireless Connections med hurtigere DNS-servere

Hvis din iPhone Wi-Fi-forbindelse virker uforklarlig langsom, især når du har flyttet fra et trådløst netværk til et andet, skal du prøve manuelt at indstille brugerdefinerede DNS-servere. Dette fremskynder reaktionstiden og din trådløse forbindelse generelt.

For at få de bedste resultater og finde den hurtigst mulige DNS til din placering, vil du bruge et værktøj i Mac OS X, Windows eller Linux som NameBench, et gratis værktøj til at finde den hurtigste DNS-server til din geografiske placering. Når du først har fundet ud af, hvilken er den hurtigste server til dig, kan du derefter ændre DNS-indstillingerne på iPhone efter behov:

  1. På en computer finder du den hurtigste mulige DNS-server ved hjælp af NameBench - noter DNS-serverne IP, der vælges af NameBench-benchmark-tjenesten
  2. På iPhone oplever træg wifi, skal du åbne appen Indstillinger og gå til 'Wi-Fi'
  3. Tryk på den blå pil sammen med det wi-fi-netværksnavn, du er tilsluttet
  4. Tryk på tallene ud for "DNS" for at ændre dem til de indstillinger, der viste sig at være hurtigste gennem NameBench

Det er her, hvor du vil indstille din DNS som bestemt af NameBench. Du kan naturligvis bruge andre indstillinger, men hele punktet er at fremskynde din internet service ved at bruge de hurtigste servere som bestemt af NameBench.

Moderne iOS-versioner, herunder iOS 7 og iOS 8, har følgende udseende i DNS-indstilling:

Sådan ser DNS-indstillingspanelet ud i ældre versioner af iOS som 6.0 og før:

Funktionen er den samme, udseendet er anderledes.

Dette er et særligt værdigt tip til dem, der bruger ældre iOS-enheder som iPhone 2G- og iPhone 3G-enhederne, men det kan også gøre en mærkbar forskel for nyere hardware, herunder enhver iPod touch, iPhone eller iPad.