Brug af iTunes 10 Album Art Mini-Player

iTunes 10 har en cool funktion, hvor du kan bruge albumkunst som en HUD-minispiller på dit skrivebord, det ser ret godt ud og minder mig om iPod musikafspilleren på iPod touch og iPhone, hvor den er centreret omkring albumkunst, idet den er helt barebones undtagen når du svæver over og klikker på albumkunst.

Aktivér iTunes 10 Album Art Mini Player

Du skal bruge den nyeste version af iTunes, hvis du ikke har det endnu, kan du downloade iTunes 10 fra Apple eller Software Update.

  • Start iTunes 10
  • Inden for iTunes 10 skal du klikke på den lille lodrette pileknap i nederste venstre hjørne for at hente albumkunstvisningen
  • (Se nedenstående skærmbilleder, hvis du er forvirret med, hvad du skal klikke på)
  • Klik nu på den faktiske album kunst
  • ITunes 10 HUD mini-afspilleren vises nu, du kan ændre størrelsen på den og trække den, hvor du vil.
  • Hold musen over mini-afspilleren for at få adgang til musikkontrol

Hvis du kan lide musikafspilleren iPhone / iPod-stil, bør du især elske dette, det er som at have iPod-afspilleren lige på dit skrivebord. Denne album kunst afspiller opfører sig ligesom et hurtigtidsvindue, så svæv det over vinduet til at lukke det, samt kontroller for at pause, afspille og springe over sange, justere lydstyrken og meget mere.

Kontrolerne falder ind og ud af albumkunsten, der blandes problemfrit på skrivebordet, ligesom den nye version af Quick Time gør. Træk albumkunst på et sted på dit skrivebord og nyd musikken.

Jeg synes, det er en smuk cool funktion i iTunes 10, og det ser meget bedre ud end at holde iTunes mini-afspilleren et eller andet sted på skrivebordet.