Casio PCR-260 instruktioner

Casio PCR-260 elektroniske kasseapparat har 10 produktafdelinger, 100 prisopslag (PLU), automatiske skatteberegninger og en lommeregnerfunktion. Når du har placeret kasseapparatet på en flad, stabil overflade, kan du initialisere enheden, tilslutte den, lægge papirrullen i og udføre en hurtig startprogrammering, som inkluderer indstilling af tid og dato og udførelse af nogle transaktioner. Enheden kan også producere daglige transaktionsrapporter.

Sæt “Mode” -kontakten i “Off” -position, og sæt kasseapparatet i stikkontakten. Læg hukommelsesbeskyttelsesbatterierne ved at installere dem under printerdækslet, og ilæg en rulle journalpapir ved at sætte det i holderen og skære forkanten, så det indsættes i åbningen. Tryk på “Feed” -tasten for at føre papiret ind i printeren og udskifte dækslet. Ilæg kvitteringspapiret efter samme procedure.

Drej “Mode” -kontakten til “PGM” -positionen, og indstil den aktuelle tid og dato. Indstil klokkeslættet ved at trykke på "1" -tasten og "Subtotal", og indtast derefter klokkeslættet i et 24-timersformat. Indstil skattesatsen med tasterne “3” og “Sub Total”. Se skattetabellerne i Casio User Guide, som er angivet i afsnittet Referencer nedenfor. Indstil f.eks. Colorado-statskatten til 5,25 procent ved at indtaste "0225" for at programmere den indstillede kode for skatstabel 2, og tryk derefter på "Subtotal." Indtast "5.25" og "= CA / AMT TEND", derefter "5002" for 50 afrunding og 02 for tilføjelse, og tryk på "Sub Total" for at afslutte programmeringen.

Drej “Mode” -kontakten til “REG”, og udfør en grundlæggende salgshandling. Indtast f.eks. “100” for en enhedspris på $ 1,00 og “6 / + 1” for afdeling 1. Indtast derefter "# Afdeling / Skift" og "200" til en anden enhedspris på $ 2,00, efterfulgt af "10/5" for afdeling 10. Tryk på "Sub Total" og "500" for de kontante bud, for eksempel $ 5,00. Kvitteringen viser transaktionstallene inklusive det samlede skyldige beløb, skat på de to varer og angiver den forfaldne ændring.

Elementer, du har brug for

  • 3 "AA" batterier

  • Saks