C&C Red Alert: 2 Multiplayer snyder

C&C Red Alert 2, også kaldet Command and Conquer: Red Alert 2, er et pc-videospil udviklet af Westwood Studios og Electronic Arts og blev udgivet i oktober 2000. Det er et strategisk krigsspil i realtid, hvor du kan spille som enten de allierede eller sovjeterne for at kæmpe mod den modsatte styrke. C&C Red Alert 2 kan spilles som et multiplayer-spil online ved hjælp af en internetforbindelse, og der er et antal snyder, der kan bruges til at hjælpe dig med at slå din online modstander.

Ubegrænset gratis infanteri

Dette snyderi giver dig mulighed for at producere infanteri uden omkostninger. Først skal du oprette en kloningsafgift. Byg derefter en mur, der omgiver dine primære kaserner, så nye infanterienheder ikke kan forlade. Klik nu på din kaserne og bestil uddannelse af en ny infanterienhed. Når træningen er afsluttet, vil infanterienheden ikke være i stand til at forlade kasernen, så de penge, det kostede at træne enheden, vil blive refunderet til dig. Kloningsafgiften producerer dog en infanterienhed uden omkostninger. Dette snyderi fungerer så mange gange som du vil, så længe du holder væggen intakt omkring din kaserne, og din kloningsafgift ikke ødelægges.

Byg hvor som helst på kortet

Du kan kun bruge dette snyderi, hvis du spiller som de allierede. Først skal du vente, indtil der er paradokser klar til at blive implementeret, og derefter skal du vælge en bygning, der skal konstrueres. Når bygningen er klar til at blive placeret på kortet, skal du klikke på paradropsikonet i sidepanelet, men ikke anvende dem. Dernæst skal du klikke på den bygning, du har klar til at sætte på kortet. Brug minikortet i nederste højre hjørne af skærmen til at vælge din placering til bygningen og placer derefter bygningen på det valgte sted.

Sikker transport

Du kan kun bruge dette snyderi, hvis du spiller som sovjeterne. Dette snyderi giver dig mulighed for at bruge en skolebus til at transportere infanterienheder rundt på et kort, og de allierede skyder ikke. Først skal du finde en skolebus på det kort, du spiller. Når du har fundet en, skal du bruge tankekontrolindstillingen til at tage kontrol over skolebussen. Indlad derefter skolebussen med infanterienheder og transporter dem til et hvilket som helst sted på kortet. Allierede styrker skyder ikke på skolebussen, så du kan transportere infanterienheder ind i en allieret base uden at blive skadet.

Brug køer til at udforske kortet

I Command & Conquer: Red Alert 2 inkluderer nogle kort køer omgivet af hegn. Disse køer kan bruges til en spillers fordel. Først skal du frigøre køerne, så instruer dine tropper om at ødelægge hegnet omkring dem. Når hegnet er ødelagt, kan køerne frit bevæge sig rundt på kortet. Vælg en ko, så kan du kontrollere den. Ret det rundt på kortet, så indhyllede områder bliver synlige. Køer bliver ikke skudt af fjendtlige tropper, så du kan føre en ko ind i en fjendebase for at afsløre dine fjenders evner.