Sådan sendes en fax fra AOL-e-mail

I denne teknologiske tidsalder har vi bekvemmeligheden ved tekstbeskeder, mobiltelefoner og telefonsvarer for at nævne nogle få teknologiske fremskridt. Afsendelse af en fax via e-mail er den ideelle situation for den rejsende forretningsmand, studerende eller gennemsnitlige person, der ikke ejer en fax.

Find en internetfax-tjeneste. Nogle er gratis, og andre opkræver et nominelt gebyr. Find en faxtjeneste af høj kvalitet med de funktioner, du har brug for til at sende din fax. I afsnittet Ressource er der et par anbefalinger.

Gå til din aol.com-e-mail-konto. Opret en ny udgående e-mail-besked. I feltet "Til:" skal du indtaste [email protected] (eller den, der er din foretrukne faxudbyder), hvor "faxnummer" er faxnummeret for din destination. Sørg for at medtage landekoden (om nødvendigt) og det fulde telefonnummer. Landekoden varierer fra land til land.

Vedhæft de filer, du vil sende i din e-mail. De typiske filer, der vedhæftes til faxer, er PDF, Word, Excel, PowerPoint osv. Sørg for at tjekke med din faxtjeneste for at sikre, hvilken type dokumenter der er tilgængelige til internetfaxing.

Send beskeden. Din fax ankommer til sin destination.

Elementer, du har brug for

  • Internetadgang

  • AOL-e-mail-konto

  • Internet fax service

Tips

Find en god internetfax-tjeneste, der har kundeservice af høj kvalitet.

Du kan sende en fax til flere modtagere i en e-mail.

Advarsler

Find ud af din internetfax-tjeneste, hvor mange sider du har lov til at sende pr. Måned.