Sådan får du Mudkip i "Pokemon Platinum"

Måske vil du have et Mudkip til at inkludere i dit ustoppelige Pokémon-hold. Måske vil du bare få et Mudkip til at færdiggøre din National Pokedex i Pokemon Platinum. Desværre er det umuligt for dig at finde et Mudkip i naturen eller fra en karakter i spillet legitimt. For at få denne sjældne starter skal du gå til Pal Park eller bruge Global Trading System (GTS). Du har muligvis også brug for Pokemon Sapphire, Ruby eller Emerald.

Globalt handelssystem

Start spillet og gå til hovedmenuen. Klik på indstillingen, der siger "Opsætning af trådløs forbindelse", og følg instruktionerne. Dit hjem skal have Wi-Fi, eller du skal være på et lokalt hotspot, såsom McDonalds eller en cafe. Genstart spillet, når du har oprettet forbindelse til internettet.

Få tre badges fra Pokemon Gym Leaders. Gå til Global Trading System-bygningen, der ligger i Jublife City. Du finder det ved at gå direkte til venstre til Pokemon Center.

Søg en Pokemon ved at vælge "Mudkip", køn og hvilket niveau du vil have det til at være. Du vil ikke være i stand til at vælge Mudkips nøjagtige niveau, men du vælger fra et niveauinterval. Hvis der er et Mudkip, der er det rigtige niveau og køn, begynder handelen med det samme. Vent et par dage, hvis handlen ikke sker med det samme.

Pal Park

Find alle 210 Pokémon i Sinnoh Pokedex for at opnå National Pokedex. Kæmp mod enhver træner, gå til Solaceon-ruinerne for at se Unown, se Rotem i det gamle slot og besøg Mr. Backlot på rute 212 og undersøge hans bog for at få Manaphy i din Sinnoh Pokedex.

Vælg Mudkip som din starter i et af 3. generations spil. Opdræt Mudkip inden handel, hvis du kan. Gem dit Mudkip på pc'en, som du kan finde i ethvert Pokemon Center. Placer Gameboy Advance-patronen i den nederste slot på din Nintendo DS.

Gå til Pal Park, der ligger på rute 221, og overfør Mudkip fra dit tredje generations spil til Platinum. Se i markerne, havene, damme, bjerge og skove efter dit Mudkip. Brug en Park Ball til at fange dit Mudkip. I lighed med Master Ball har Park Ball en 100% capture rate.