Sådan skjules IP-adresse i Google Chrome

Hvis du vil maskere eller skjule din internetprotokoladresse, kan du gøre det med en proxyserver. Proxy-servere er computere, der forbinder dig til de forskellige internettjenester, du har brug for. Når den er konfigureret, opretter din computer forbindelse til Internettet via din proxyserver i stedet for direkte til Internettet. Proxy-serverindstillinger er konfigureret i din webbrowser. Google Chrome har forskellige muligheder for at hjælpe med at opsætte dine proxyserveroplysninger til browsing i hjemmet.

Trin 01

Find en proxyserver, du kan bruge. Proxy-servere er typisk abonnementstjenester, der opkræver en månedlig eller ugentlig sats. Du kan finde disse ved at gå til en liste som SamAirs proxy-liste (se Ressourcer). Når du har abonneret på en proxyserver, skal du oprette en liste over dine detaljer til forbindelse.

Trin 11

Åbn Google Chrome ved at klikke på "Start", "Alle programmer" og derefter Google Chrome. Klik på knappen Værktøjer på proceslinjen (ikonet for en skruenøgle), og klik derefter på "Indstillinger". Klik på fanen "Under emhætten" for at starte avancerede indstillinger.

Trin 21

Klik på "Skift proxyindstillinger", og klik derefter på "LAN-indstillinger."

Klik på "Brug en proxyserver til dit LAN", og indtast derefter IP-adressen på din proxyserver i "Adresse" og "Port" til din givne portadresse. Klik på "OK" og derefter "OK" igen for at afslutte opsætningen af ​​en proxy.