Sådan skjules min IP-adresse under download

Internetudbydere og websteder, hvor du har downloadet musik, videoer samt enhver anden type filer eller software, kan spore dig ved at få adgang til din IP-adresse (internetprotokoladresse), som er som dit online fingeraftryk. En levedygtig måde at skjule din IP-adresse, mens du udfører en download, er at bruge en anonym proxy, som er et websted, der forbinder dig til andre websteder via dens server, og skjuler din IP-adresse i processen for at holde dig anonym.

Trin 1

Besøg webstedet Cyberchromium.tk for at skjule din IP-adresse, mens du downloader en fil fra et websted (se Ressourcer). Cyberchromium.tk er et gratis proxy-websted, der giver dig mulighed for at få adgang til enhver webdestination anonymt ved at skjule din rigtige IP-adresse bag dens server; derfor vil din identitet og dine personlige data holdes sikre og private. Med Cyberchromium.tk er du også i stand til at omgå enhver form for internetrestriktioner, der stammer fra det netværk, du bruger til at få adgang til Internettet. For at skjule din IP-adresse, mens du downloader, skal du åbne det websted, der indeholder de filer eller software, du vil downloade via Cyberchromium.tk-proxysiden. For at gøre dette skal du blot indtaste webstedets URL i tekstfeltet nederst på siden Cyberchromium.tk og klikke på "Gå!" fanen.

Trin 2

Gå til Safety Hide-proxysiden for at skjule din IP-adresse, når du downloader noget fra Internettet (se Ressourcer). Safety Hide er en gratis proxy, der giver dig mulighed for at søge på nettet anonymt ved at skjule din IP-adresse bag dens server. Udover at beskytte dit privatliv leverer Safety Hide også sin service til internetbrugere, der beskæftiger sig med internetfiltre, hvilket forhindrer deres browsingfrihed på arbejdspladsen, skolen eller enhver anden type netværk. For at bruge Sikkerhedshide og skjule din IP-adresse, mens du udfører en download, skal du navigere til det websted, der giver downloadet via Sikkerhedshide-proxysiden. Dette opnås ved at indtaste webstedets URL i tekstfeltet nederst på siden Sikkerhedshide og derefter klikke på fanen, der siger "Gå!".

Naviger til webstedet Untraceme.info, og brug dets service til at maskere din IP-adresse, når du downloader filer, software eller freeware fra ethvert websted (se Ressourcer). Untraceme.info er et gratis og brugervenligt proxysite, der holder dig anonym ved at maskere din IP-adresse, når du surfer på Internettet. Med denne proxy har du også muligheden for at omgå internetblokke, der er etableret på ethvert netværk, plus det beskytter dig mod angreb som vira og malware. For at skjule din IP-adresse, når du downloader fra Internettet, skal du indtaste URL'en til det sted, hvor du udfører en download i tekstlinjen placeret i bunden af ​​Untraceme.info-siden og klikke på knappen "Gå" for at navigere til download site anonymt.