Fix Mail & Gmail Problemer i OS X Mavericks med Mail Update

Mange brugere af Mail-appen i OS X Mavericks har oplevet betydelige problemer, lige fra alvorlige problemer som tilfældigt at slette e-mails til hele indbakke, for ikke at angive, om e-mails er blevet læst blandt en lang række andre mindre, men irriterende problemer med Mail app. Nogle af problemerne har været så dårlige eller irriterende, at en hel del af OS X-brugere måtte stoppe med at bruge Mail-appen fuldstændigt og søge alternative løsninger, især for Gmail, for at løse fejlene. Men det er ikke længere nødvendigt, og hvis du er en e-mail-bruger, kan du komfortabelt bruge Gmail og Mail i OS X Mavericks igen uden at skulle håndtere nogle af de fejl og quirks, der plagede den oprindelige udgivelse.

At få den vigtige Mail-opdatering til Mavericks udføres via App Store:

  • Afslut Mail-appen
  • Gå til Apple-menuen og vælg 'Software Update' for at starte Mac App Store
  • Gå til fanen 'Opdateringer', opdater eventuelt, og installer 'Mail Update for Mavericks 1.0' ved at klikke på Opdater
  • Genstart Mail app

Mail-opdateringen er ret lille og installerer hurtigt og vejer omkring 32, 46 MB. Brugere skal ikke genoprette eller slette eksisterende e-mail-konti eller -tjenester for at ændringer skal træde i kraft. Genstart Mail er tilstrækkeligt, selvom appen genbosættes, uanset hvilken posttjeneste der er installeret, og det kan tage et stykke tid for postkassen at genopbygge. Hvis du fortsætter med at have problemer, kan du også prøve at manuelt genindføre og genopbygge postkassen, som ofte løser quirks med Mail app til OS X generelt.

Udgivelsesnotater til Mail Update for Mavericks 1.0 er som følger:

Mail Update for Mavericks omfatter forbedringer af generel stabilitet og kompatibilitet med Gmail, herunder følgende:
▪ Løser et problem, der forhindrer sletning, flytning og arkivering af meddelelser til brugere med tilpassede Gmail-indstillinger
▪ Adresser et problem, der kan medføre, at ulæste tæller er unøjagtige
▪ Inkluderer yderligere rettelser, som forbedrer Mail's kompatibilitet og stabilitet

Brugere, der foretrækker at downloade Mail-opdateringen uden for Mac App Store, kan få den direkte download fra Apple. Dette kan være nyttigt for at installere på en gruppe af Mac'er, der kører Mavericks, eller for at undgå båndbreddeoverskridelser til afkortede dataforbindelser.