Sådan bruger du iPhone til Turn-By-Turn-rutevejledning med Siri

Voice turn ved sving navigation og retninger er utroligt bekvem og nemt en af ​​de bedste funktioner i Apple Maps, men i stedet for at fumle rundt med din iPhone under kørsel, kan du stole helt på Siri. Dette gør turn-by-turn næsten helt håndfri; du giver Siri en talekommando for at starte vejledningen, og så får du den nøjagtige navigation, der tales til dig gennem Siri som udgangstilgang, og vejene ændres. Går videre kan du bruge et dash mount og bil oplader til at omdanne din iPhone til en dashboard monteret GPS navigator.

Få Turn-By-Turn stemmehenvisninger Talet til dig fra Siri

Turn-by-turn-stemme navigation fra Siri fungerer utrolig godt under kørslen. Sådan kan du bruge den på din næste tur:

 1. Når du kører, skal du ringe til Siri (ved at holde hjemme-knappen, hovedtelefonknappen eller en bilknap, hvis du har integration) som normalt
 2. Udsted en kommando til Siri ved hjælp af følgende sprog:
  • Giv mig anvisninger til [placering]
  • Giv mig anvisninger til [by]
  • Giv mig anvisninger til [adresse]
 3. Vent et øjeblik for Siri at begynde at give sving-for-sving navigation, startende fra din nuværende placering

Ja det er virkelig så let, og virkelig så lydhør. Afhængigt af hvor du skal hen, kan du være yderst vag eller meget specifik om de anvisninger, du vil have fra Siri. At sige "Giv retninger til Los Angeles" fungerer lige så godt for at få kørselsvejledning fra den GPS-registrerede nuværende placering, ligesom "Giv anvisninger til 2184 West Macaroni Turtle Road i San Francisco California". Inden for få sekunder får du stemmevejledninger, der tales til dig, og informerer dig om kommende sving og vejnavne, helt frem for tid, så du kan komme ind på de rigtige baner for at rejse.

Det er en god idé at forhøje Maps-retningsvolumen på forhånd, hvis du ikke helt klart kan høre alt, på den måde behøver du ikke at se på kortene og kan bare lade Siri stemme stemme dig.

Afslutter Voice Navigation med Siri

Fik, hvor du vil gå, ændret destinationen, eller måske vil du bare have Siri til at kaste det og holde op med at give anvisninger? Bare fortæl hende at stoppe:

 • Indkald Siri igen og sig "Stop Navigation"

Du kan altid genstarte navigationen ved at bede Siri om vejledning til et sted igen.

Mens nogle brugere måske bare bruger denne funktion, er det kun engang at GPS og voice navigation er så praktisk, at du sandsynligvis vil ende med at bruge det ofte, især når du besøger nye steder eller regioner, som du ikke er bekendt med. For de hyppige brugere er det bedst at foretage en lille investering i en biladapter til lynetadapter til iPhone (eller iPad), så iPhone forbliver opladet konstant, mens du bruger GPS, hvilket er en batteridreven opgave. Derudover vil du sandsynligvis gerne have en dashboardmonteringsenhed, som holder iPhone højt på bilens instrumentbræt, så du kan holde øje på vejen og også bedre overholde mange lokale love om brug af smartphone og kørsel. Heldigvis er begge billige.

Drej iPhone til en Dash Mounted GPS Navigator

Hvis du har til hensigt at bruge iPhones Turn-By-Turn-stemmenavigation ofte, anbefales det at få et par tilbehør til at montere iPhone på bilens instrumentbræt og give kontinuerlig strøm. Ja, i en klemme kan du bare stikke en iPhone mod din forrude eller i en kopholder, men oplevelsen forbedres meget med et dash mount, og dit batteri vil takke dig, når det har en konstant strømkilde.

 • iPhone Dashboard Mount fra iOttie er omkring $ 25 og højt vurderet
 • Belysning adapter bil oplader fra Belkin er omkring $ 15

Bilopladeren tilsluttes til en standard bilport, hvor lighteren ville gå, og dash mountet vist nedenfor bruger sugning til at holde sig til instrumentbrættet eller holde sig til en forrude.

For dem med tonsvis af USB Lightning opladere der ligger rundt, noget som en Dual USB billader fungerer også godt, den primære fordel er, at den har to generiske USB-porte, som lader dig oplade noget, der bruger USB, uanset om det er en iPhone, iPad eller Android. Jeg bruger en af ​​disse, men hvis jeg kun havde en enkelt enhed til at bekymre sig om opladning, ville jeg gå til den førnævnte direkte billader.

Selvfølgelig, hvis du bruger voice navigator til at gå eller cykle, behøver du ikke bil oplader eller instrumentbrættet, men hold øje med batteriforbruget, da GPS-brugen og at holde skærmen konstant virkelig udbryder iPhone batteriet ret hurtigt.

Fejlfinding Voice Navigation

Voice nav fungerer normalt fint, men hvis det ikke virker, gå gennem følgende tjekliste:

 • Sørg for, at Siri forstod din anmodning, tale tydeligt og kortfattet
 • Kontroller, at iPhone (eller iPad) har en aktiv datatilslutning på et 3G / 4G / LTE-netværk
 • Enheden skal have iOS 7.0 eller nyere
 • Enheden skal have Siri-understøttelse
 • Enheden skal understøtte Maps Turn-By-Turn Directions (gratis apps er tilgængelige for ældre iPhones, der ikke understøtter indbygget iOS-navigation)
 • Placeringstjenester skal være aktiveret til Apple Maps og til Siri
 • Flip AirPlane-tilstand TIL og FRA for at genoprette forbindelse til et datanetværk

Den eneste gang jeg har haft problemer med Siri's voice navigation var, da jeg forsøgte at bruge den i et område med ringe modtagelse, da iPhone cyklede mellem EDGE, GPRS (cirkelikonet, som nogle gange vises i statuslinjen sammen med modtagelsesindikatoren), og ingen modtagelse overhovedet. Mens sving-til-sving vil fungere fint at rejse gennem dødzoner som sådan, vil du ikke kunne effektivt opkalde nye retninger, da der ikke er tilstrækkelig mobil forbindelse til brug.

Tag dine bilnøgler og iPhone, spørg Siri til nogle retninger og glade rejser!