iPhone 5 er Tyndere og lettere med Redesigned Enclosure?

De forskellige iPhone 5 rygter har gået frem og tilbage om, hvorvidt et væsentligt redesign kommer eller ej, men en ny rapport fra Wall Street Journal synes at antyde, at iPhone 5 vil have en fuldstændig redesignet sag.

Ifølge nogle leverandører af komponenter til Apple forventes den nye version af iPhone at være tyndere og lettere end iPhone 4 og sport et 8 megapixel kamera. En person sagde, at den nye iPhone vil fungere på Qualcomm Inc.s trådløse baseband chips.

Dette er ikke den første rapport, der tyder på, at næste iPhone bliver tyndere, men følgende erklæring er måske mest fortælling om fremtidens iPhones potentielle udseende:

To af folket advarede dog, at forsendelser af den nye iPhone kunne blive forsinket, hvis Hon Hai ikke kan forbedre udbyttet, da den nye iPhone er "kompliceret og vanskelig at samle."

At være vanskeligt at montere kan tyde på, at der er sandhed til nogle af de tidligere krav fra en kant til kant skærm, flydende metalskabe eller endda buet glas, da man kunne forestille sig, at den langvarige iPhone 4 kabinet er veletableret i produktionslinjen og ville ikke udgøre nogen væsentlige samlingsudfordringer. Der er andre forslag om, at den næste iPhone ligner tættere på kabinettet til iPad 2, hvilket kan se ud som det foregår på mockup-billedet.

Potentialet for en dual-lancering af en iPhone 5 og iPhone 4S i september kunne også forklare nogle af de modstridende rygter om den næste iPhones-kabinet. Uanset hvad der er annonceret, forventes det at blive lanceret sammen med udgivelsen af ​​iOS 5 dette efterår.