Sådan udpakkes PKG-filer

Softwareudviklere bruger undertiden en PKG- eller pakkefil til at gemme de forskellige filer, der er nødvendige for at installere deres applikation, og du vil muligvis udpakke filer, der er gemt inde i PKG-filen. Typisk dobbeltklikker en person på en PKG-fil for at installere software på Mac, men hvis du vil se nøjagtigt, hvad der er inde i PKG, inden du klikker på den, skal du bruge et tredjeparts PKG-ekstraktionsprogram til at udtrække filerne.

Pacifist

Trin 1

Start din webbrowser, og naviger til CharlesSoft-webstedet (charlessoft.com). Download Pacifist-applikationen.

Trin 2

Dobbeltklik på Pacifist DMG-diskbilledfilen for at montere den på din Macs skrivebord. Træk Pacifist-applikationen til mappen "Applications" i Dock på din Mac.

Trin 3

Klik på "Applikationer" i Dock, og klik derefter på "Pacifist" for at starte applikationen. Klik på "Åbn pakke." En dialogboks vises.

Klik på mappen på din Mac, der indeholder den PKG-fil, hvorfra du vil udpakke filer. Klik på PKG-filen for at vælge den, og klik derefter på "Åbn" for at udpakke filerne.

Unarkiver

Trin 1

Start din webbrowser, og naviger til Unarchiver-webstedet (wakaba.c3.cx/s/apps/unarchiver.html). Download den zippede Unarchiver-applikation til din Mac.

Trin 2

Dobbeltklik på Unarchiver-zip-filen for at udvide den. Træk Unarchiver-applikationen til mappen "Applications" i Dock på din Mac.

Trin 3

Klik på "Applikationer" i Dock, og klik derefter på "Unarchiver" for at starte applikationen. Klik på "File" i menuen Unarchiver, og klik derefter på "Unarchive to Current Folder".

Klik på mappen på din computer, der indeholder den PKG-fil, hvorfra du vil udpakke filer. Klik på PKG-filen for at vælge den, og klik derefter på "Fjern arkivering" for at udpakke filerne.

Unpkg

Trin 1

Start din webbrowser og naviger til Tim Doug-webstedets Unpkg-side (timdoug.com/unpkg/).

Trin 2

Download Unpkg-programmets komprimerede zip-fil. Dobbeltklik på zip-filen for at dekomprimere den. Træk Unpkg-applikationen til mappen "Applications" i Dock på din Mac.

Trin 3

Klik på "Applikationer" i Dock, og klik derefter på "Unpkg" for at starte applikationen. Vinduet Unpkg vises.

Træk en PKG-fil fra en mappe på din Mac til vinduet Unpkg for at udpakke filerne.