Sådan overføres tekstbeskeder til en ny telefon

Tekstbeskeder skal ofte gemmes af forretningsmæssige og personlige årsager, så når du får en ny telefon, kan du overføre meddelelser med følsomme oplysninger. Dette kan gøres gennem flere metoder. Forskellige telefoner er bedre egnet til bestemte metoder til overførsel.

Overførsel af SIM-kort

Tænd din gamle mobiltelefon med dets originale SIM stadig i den. Naviger til tekstbeskedmappen, og vælg indstillingsmenuen. Denne mulighed er muligvis ikke tilgængelig på alle mobiltelefoner.

Gennemgå de anførte poster i indstillingsmappen. For at afgøre, om du er i stand til at låse eller gemme beskeder direkte på SIM-kortet, skal du se om du har en “Gem” eller “Lås til SIM” -mulighed. Hvis telefonen er i stand til at udføre denne handling, vises den tydeligt i indstillingsmappen. Nogle mobiltelefoner, såsom Motorola Razr, kræver, at du vælger en bestemt besked, inden du går til indstillingsmenuen. For at gemme beskeder på SIM-kortet vælger du "Lås" i indstillingsmenuen med denne type telefon, når du har valgt en besked.

Vælg "Gem" eller "Lås" i valgmenuen. Dette gemmer dine tekstbeskeder eller en enkelt tekstbesked på dit SIM-kort.

Fjern SIM-kortet fra din gamle mobiltelefon og læg det i din nye telefon. Naviger til tekstbeskedmappen for at sikre, at de gemte beskeder er overført.

Videresendelse af tekst

Tænd for de gamle og nye mobiltelefoner. Denne form for overførsel af tekstbeskeder fungerer kun, hvis du bruger et nyt SIM-kort med den nye telefon, og din gamle telefon stadig er aktiveret.

Naviger til tekstbeskedmappen på din gamle mobiltelefon. Vælg meddelelserne, og send dem til din nye mobiltelefon ved at kopiere og indsætte. Du kan også vælge "Videresend" i menuen med beskedindstillinger, hvis den er tilgængelig, og sende beskeden direkte til din nye mobiltelefon. Du vil straks blive underrettet, hvis overførslen blev en succes ved at modtage sms'en på den nye telefon.

Gentag denne proces, indtil alle tekstbeskeder er sendt og modtaget.

Tips

Hvis du er i tvivl om at kunne gemme meddelelser direkte på dit SIM-kort, skal du gennemse brugervejledningen til din gamle mobiltelefon.