Ved, hvem der ringer, selvom iPhone er lydløs med brugerdefinerede vibrationsalarmer

Har du nogensinde ønsket, at der var en måde at vide, hvem der sendte dig en tekst eller ringede til dig, når din iPhone er i stille tilstand, hviler i lommen eller pung? Du hører buzz, men som standard har du ingen mulighed for at differentiere det fra andre. Det viser sig, at der er en måde at afgøre, hvem der ringer, mens iPhone er tavs, og det opnås ved at oprette og indstille brugerdefinerede vibrationsalarmer til kontakter på samme måde som du kan indstille unikke ringetoner eller teksttoner til kontakter.

Indstil en brugerdefineret vibrationsalarm til individuelle kontakter

  • Åbn Kontakter eller Telefonapp, og vælg en kontakt, du vil oprette en brugerdefineret vibrationsalarm for
  • Tryk på "Rediger", og find det samme afsnit, hvor du vælger unikke ringetoner og teksttoner, men tryk på "Vibration" i stedet
  • Rul gennem og vælg en forud valgt vibrerende sekvens og vælg en

Når en vibration er valgt, vil du føle et eksempel på det, og det bliver indstillet som standard. Hvis du vil, skal du gå tilbage og indstille en anden brugerdefineret vibration for både ringetonen og teksttonen. Det kan være nyttigt at vælge brugerdefinerede vibrationer, der føles ens, måske en længere end den anden, til den samme kontakt.

Oprettelse af dine egne unikke advarselsvibrationer

En anden mulighed er at skabe helt unikke vibrationer, det gør det

  • Tilbage i skærmbilledet Kontakter> Rediger> Vibrationer, gå til bunden under "Custom" og vælg "Create New Vibration"
  • Tryk på "Optag" og tryk på skærmen i et mønster, hver tryk svarer til en kort vibration, at trykke og holde forårsager en længere vibration
  • Tryk på "Stop" og derefter "Play" for at se, hvordan det føles
  • Når du er tilfreds, vælg "Gem" og navngiv den tilpassede vibration

Oprettelse af dine egne vibrationer er sjovt, skærmen bliver til en interaktiv vibrerende pool af slags komplet med krusninger, der viser hvor lang tid hver vibration varer.

Ligesom før gemmes og gemmes en brugerdefineret vibration automatisk som den nye standard for den pågældende kontakt.

Gentag processen for andre kontakter, og indstil unikke vibrationer for hver bruger. Teknisk kan du oprette en ny vibrationalarm for hver enkelt person i en kontaktliste, men det er virkelig bedst anvendt til moderering for nogle få vigtige personer eller numre, som du vil have en unik advarsel om. Tænk på det som noget, der ligner VIP Mail-alarmtone-tricket, bortset fra det er helt taktilt og det lader dig vide, hvem der kontakter dig ved at føle sig alene.

Vi har dækket lignende tips med vibrationmotorerne før for at få fuldstændig lydløs tekstning og også som en del af en måde at ignorere visse opkaldere ved at kombinere en tavsignal uden vibrationer overhovedet.