Sådan downloades Flash-videoer fra internettet med curl

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan du henter flash-videoer (eller andre) fra et websted, er det en god måde at gøre det ved hjælp af Safari og kommandolinjens downloadværktøj 'curl'. Her er beskrivelsen fra Chris Martin:

"Så sig at du kommer over en video online, der er så stor, du vil virkelig gerne gemme en kopi lokalt for at se igen og igen (forudsat at du har lov til). For websteder som youTube og de andre majors er det måske ikke et problem ... der er mange værktøjer til rådighed til at indhente indhold. Nogle websteder fungerer dog ikke med de almindeligt tilgængelige værktøjer, eller måske vil du bare bruge værktøjer, der allerede er inkluderet i OSX, og her er det. "

Væsentligt hvad du gør, er at se sidekilden, og find derefter .swf- eller .flv-filen i kilden til websiderne HTML. Så når du har kilde-URL'en fra HTML'en, kan du tilslutte den til curl-kommandoen for at downloade filen for eksempel (dette er ikke en live flash-fil, det er bare en syntaks), dette ville downloade en flv-fil på denne måde:

curl -O http://samplewebsite/sample.flv

Filen ville downloades som enhver anden.

Hvis du vil have flere mere detaljer om dette, kan du tjekke det nemt at følge vejledningen på sit websted:

Howto: Uddrag Flash-videoer fra internettet med curl

Smukt trick, huh?