Hvad man kan forvente med iOS 7

Apple er indstillet til at afsløre et eksempel på iOS 7 for første gang mandag den 10. juni på den årlige Worldwide Developer Conference. Selv om Apple typisk har været tættere på funktioner eller ændringer med den kommende iOS-opdatering, har nogle rygter overgået fra traditionelt pålidelige kilder, der hjælper med at male et billede af, hvad man kan forvente.

Du vil opdage, at de fleste af de nuværende rygter omkring iOS 7 tyder på, at det primært vil være en visuel revision, der sigter mod at modernisere udseendet af kernen OS og standard apps og tilføje nogle funktioner eller ændringer, som brugerne har længe ønsket. Vi vil lave en oversigt over nogle af de mere realistiske muligheder iOS 7 baseret på stykker fra 9to5mac (1) (2) og Bloomberg, ud over de små kløfter, vi har hørt, og også tegne nogle ret åbenbare konklusioner baseret på på spor fra Apple og bare almindelig sund fornuft.

Sort, hvidt, og fladt grænsefladeelementer

Forvent "sort, hvid og fladt overalt", ifølge 9to5macs kilder. Nogle forventer en enorm ændring med dette, men det er sandsynligvis mere subtilt. Vi har sikkert allerede set et antydning herom i forskellige aspekter af iOS, som det mystisk umatchende kontoindstillinger panel, der er tilgængelig fra Indstillinger og fra App Store og iTunes, hvilke funktioner UI-elementer, der er sorte, hvide, fladere, teksturfrie, alle hvoraf de er forskelligt forskellige fra andre dele af iOS:

Til nogen sammenligning er her "Kontoindstillinger" før og efter ændringen:

Forenklet, Raffineret App Interfaces

Forenklede grænsefladeelementer forventes at udvide til apps, med reduceret eller fjernet skeumorphism i apps fra Game Center til Calendar. 9to5mac foreslår, at mange af stilændringer ligner, hvordan Podcasts-appen blev tonet ned for nylig, hvilket lyder rimeligt:

Farvekodede Appikoner & Interfaces

9to5mac antyder, at de raffinerede appgrænseflader udvides til andre applikationer med forskellige farvetemaer pr. Applikation: "Mens de grundlæggende elementer i disse apps er for det meste hvide, har hver app fået en unik knapfarve. I det væsentlige har hver app en hvid base med et respektive farvetema. "Det er også blevet antydet med det officielle WWDC logo:

Hurtig indstillinger Adgangspanel

Et let tilgængeligt panel til at skifte ting som Wi-Fi, Bluetooth, Airplane Mode og andre ofte anvendte grundlæggende indstillinger er tilsyneladende i værkerne, måske som en del af Notificationscenter eller tilgængelig fra andre steder som multitaskingsbakken. Her er et eksempel på et sådant panel, der kommer fra Android verden:

Sådanne indstillinger paneler har længe været populære i jailbreak verden også.

Forbedringer til meddelelsescenter

Uanset om det er tilføjelsen til panelet Hurtige indstillinger, en total opdatering eller noget andet, kan vi forvente, at Meddelelsescenter får en opdatering, i det mindste visuelt.

Ikon glans og glans er ude

Forvent fladere standardikoner på startskærmen, fjerner den bobblansliste, der har eksisteret siden den oprindelige version af iPhone OS. Standardappikoner er måske tættere på, hvad forskellige Google Apps, Skype og Vine-ikoner ser ud:

Det er også sandsynligt, at standardglans på ethvert Apple Touch-ikon fra websider og apps også vil være væk uden at skulle mærke filen "apple-touch-icon-precomposed.png".

Panorama wallpapers

Swiping fra startskærmen til en anden skærm af ikoner vil flytte tapet med det. Dette er en visuelt behagelig funktion, der har eksisteret i Android verden i lang tid, hvilket er demonstreret i videoen nedenfor:

Forvent ikke, at dette er en nøjagtig kopi af Android-funktionen, og det vil nok se og opføre sig lidt anderledes end hvad der er demoedet i denne video.

Ny multitasking-brugergrænseflade

Multitasking er tilsyneladende indstillet til at modtage en overhalning for at vise app miniaturer i stedet, ligesom HTC App Switcher. Denne ide, der først blev inkluderet i bygger af iOS 4, men blev af Apple af en eller anden grund hyllet af en eller anden grund før afsendelse, valgte de i stedet for den lille multitaskingbakke. Hvis det sker denne gang, kan det se sådan ud:

Flickr & Vimeo Social Sharing Support

Tilføjet sammen med de eksisterende sociale delingsfunktioner, kommer tilsyneladende Flickr og Vimeo integration. Flickr vil være en særlig flot tilføjelse med Yahoos seneste meddelelse om 1TB gratis fotooplagring på tjenesten, hvilket efterlader spørgsmål om Apples svar med deres egen Photo Streaming-funktion.

iCloud Storage & iCloud Backup forbedringer

Kan det være en stigning i standardlager fra 5 GB til noget mere rimeligt? Automatisk deltabackups? Ingen ved det sikkert, men der er masser af plads til forbedring her, og med hvor kritisk iCloud er til iOS og OS X kan du satse på, at der vil ske ændringer med iOS 7 for at forbedre tjenesten betydeligt.

App Update-mærker

Disse ankom på skrivebordet med iTunes 11.0.3, og konceptet er praktisk taget garanteret at komme i iOS også

Sengetøj er væk

Linned tekstur, der sidder i Notification Center og andre steder er ude. På samme måde har vi hørt, at linned var væk fra skrivebordet med hensyn til OS X login-skærmen og Notification Center, og 9to5mac synes at bekræfte det med iOS, og det lyder som om det er uden fordel over hele linjen.

Ny låseskærm

Låseskærmen har været den samme siden iOS's oprindelse, og det forventes at få en ansigtsløftning med iOS 7. Sørg for at læse 9to5macs artikler for at få flere oplysninger om dette.

Developer Beta på WWDC

Udviklere vil næsten helt sikkert få adgang til iOS 7 betaen på WWDC, hvilket virkelig er en ingen brainer, fordi det er, hvad Apple har gjort i mange år nu, og iOS 7 burde ikke være anderledes. Kun beregnet til udviklere, hvad det virkelig betyder er, at enhver, der betaler $ 99 for at have en iOS Developer Account, kan køre beta-operativsystemet.

Offentlig frigivelse planlagt til september

Nuværende rygter forventer en offentlig udgivelsesdato i september sammen med en ny iPhone, iPad og iPad mini, hvilket gør det til et spændende fald for Apple efter en usædvanlig rolig start på året.

Vil du læse mere iOS 7 rygter?

Vi alle elsker rygter, når de er fra pålidelige kilder, så sørg for at tjekke de følgende rapporter, som er grundlaget for næsten alle forventninger til Apples kommende opdatering af mobil OS:

  • 9to5mac: Jony Ives nye look for iOS 7
  • 9to5mac: Jony Ive maler en frisk, men velkendt, kig efter iOS 7
  • Bloomberg: Apples Ive Seen Risking iOS 7 Delay på Software Overhaul

Som sædvanlig skal du tage alt sammen med et saltkorn, indtil der er officielt annonceret noget fra Apple. Heldigvis behøver vi ikke vente meget længere for at finde ud af, hvad der sker, og hvad der ikke er, da WWDC er sat til at løbe fra 10. juni til 14. i San Francisco.