IOS 8.4 Beta 4 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den fjerde beta version af iOS 8.4 til brugere, der deltager i udvikler testprogrammet. Den samme build er også tilgængelig for dem i iOS Public Beta-programmet, selv om det er mærket som iOS 8.4 Public Beta 3. Den nyeste bygning ankommer som 12H4125a og indeholder den nyopdaterede musikapp, komplet med Apple Music-tjenesten.

Det primære fokus i iOS 8.4 synes at være inkluderingen af ​​den nye musikapp, selvom de tilhørende udgivelsesnotater til downloaden nævner, at fejlrettelser og andre forbedringer er inkluderet i udgivelsen.


De, der kører en tidligere version af iOS 8.4 beta, kan finde den seneste version tilgængelig som en opdatering via softwareopdateringsmekanismen på iPhone, iPad eller iPod touch. Udviklere kan også vælge at downloade beta IPSW fra webstedet for udviklercenter.

IOS 8.4 bør udgives som en endelig version i slutningen af ​​juni sammen med den officielle lancering af Apple Music-tjenesten.

Separat kan registrerede Apple-udviklere også downloade og installere iOS 9 beta 1, som Apple har sagt, vil blive frigivet i efteråret.