Sådan sendes en gratis fax med Yahoo

En Yahoo-e-mail-konto kan bruges til at gøre mere end bare at kontrollere e-mail og chatte med venner. Det kan også sende og modtage information pr. Fax, når det bruges sammen med online-faxtjenester. Enhver kan oprette en Yahoo-konto med et faxnummer til at kommunikere hurtigt og nemt direkte fra en computer.

Log ind på din Yahoo-konto. Åbn en ny, tom e-mail.

Indtast det faxnummer, du vil sende en fax til, i adressefeltet. Medtag adressen for faxtjenesten direkte efter nummeret. Adresselinjen skal se ud som [email protected].

Skriv brødteksten til det følgebrev, du ønsker at sende direkte i den tomme e-mail. Inkluder de dokumenter, du vil faxe som vedhæftede filer til e-mailen.

Tryk på "send" -knappen. De fleste fax til e-mail-tjenester sender en bekræftelses-e-mail kort efter, at faxen er sendt.

Tips

Du skal muligvis tilføje din Yahoo-e-mail-konto til din fax til e-mail-servicekonto. Dette gøres typisk ved at sende en e-mail fra Yahoo-kontoen til den fax til e-mail-tjenesten. Dette er muligvis ikke nødvendigt afhængigt af den fax til e-mail-tjeneste, du bruger.