Løsning af "Ikke-downloadbar vare. Prøv venligst igen senere "Fejlmeddelelse på iPhone

En lidt underlig fejlmeddelelse kan forekomme tilfældigt på iOS, typisk for iPhone-brugere, der hedder "Kan ikke downloade varen. Prøv igen senere "med en" Done "og" Retry "knappen valgmuligheder. Den ting, der gør denne fejlmeddelelse mærkelig, er, at den vises tilfældigt, og ikke efter at brugeren har forsøgt at downloade eller opdatere noget til iOS-enheden.

Så hvad skal du gøre, hvis du får denne fejlmeddelelse på din iPhone eller iPad tilfældigt, nogle gange endda gentagne gange?

Hvis du antager, at du faktisk ikke prøvede at downloade noget (og hvis du prøvede at downloade noget og fik denne besked, skal du blot tjekke din netværksforbindelse og prøve igen - det burde være slutningen af ​​det), tryk bare på "Udført" og det skal gå væk, hvis du trykker på "Prøv igen", kan det ofte få fejlmeddelelsen til at holde tilbage igen og igen. Hvis du straks ser fejlmeddelelsen "Kan ikke download" igen, skal du prøve følgende:

  1. Vip Åbn Kontrolcenter og tryk for at aktivere AirPlane-tilstand
  2. Tryk på knappen "Udført" for at afvise fejlen
  3. Vent ca. 15 sekunder, og deaktiver derefter flyvemaskinemodus

Det burde være slutningen af ​​meddelelsen, og du vil sandsynligvis aldrig se det igen.

Der er en række forsøgsforklaringer til beskeden Unable to Download Item i iOS, hvoraf de fleste har at gøre med iTunes Match, iBooks eller iOS Automatiske opdateringer, som downloader apps, musik og medier, men at slukke for den pågældende funktion muligvis fører stadig til, at meddelelsen vises. Nogle brugere kunne også indsnævre fejlmeddelelsen ned til det underlige U2-album, men det er ikke ensartet igen. Det eneste, der er i overensstemmelse med denne fejlmeddelelse, er, at det ikke er særlig konsistent, hvilket måske indikerer, at det er mere af en fejl end meget andet.

Hvis du har fundet denne besked af en legitim grund eller ude af det blå, og du har opdaget, hvorfor det skete eller en måde at afvise det, der adskiller sig fra Airplane Mode-trickset ovenfor, så lad os vide i kommentarerne!