Sådan tilsluttes flere DVR'er til en skærm

Elementer, du har brug for

  • AV-signalomskifter

  • RCA lyd- / videokabler

Hvis du har flere DVR'er (digitale videooptagere) opsat i dit hjem til kabel- eller satellitprogrammering, kan du have alle enheder tilsluttet en skærm. Dette giver dig mulighed for at se programmering fra en hvilken som helst af dine DVR'er på skærmen. Du kan forbinde flere DVR'er til en skærm ved hjælp af en AV-signalomskifter. En AV (audio / video) signal switcher kan bruges med et koaksialkabel eller med RCA audio / videokabler for bedre signalkvalitet.

Tilslut den ene ende af et RCA-lyd- / videokabel til lyd- og videoudgangene på en DVR.

Tilslut den anden ende af RCA-lyd- / videokablet til de tilsvarende lyd- og videoindgange på AV-signalomskifteren. Audioudgangen fra DVR'en tilsluttes lydindgangen på AV-signalomskifteren, og videoudgangen fra DVR'en tilsluttes omskifterens videoindgang.

Gentag trin 1 og 2 for hver DVR, du vil bruge sammen med skærmen. AV-switches kan købes til at acceptere forskellige antal indgange. Selv billige switchers kan acceptere op til fire inputenheder.

Tilslut den ene ende af et andet RCA-lyd- / videokabel til lyd- og videoudgangen på AV-signalomskifteren.

Tilslut den anden ende af RCA-lyd- / videokablet til de tilsvarende lyd- og videoindgange på skærmen (match lydudgangen på AV-omskifteren til lydindgangen på skærmen og videoudgangen på omskifteren til videoindgangen på overvåge).

Tryk på knapperne på AV-switcheren kan bruges til at vælge, hvilken DVR du vil se. Nogle modeller er tilgængelige med fjernbetjening til at skifte signalindgange fra de forskellige DVR'er.

Tips

Tilslut RCA-lyden fra AV-switcheren til en hjemmebiograf eller stereomodtager, hvis du ikke vil have lyd fra skærmen.

Advarsler

Hvis du ikke bruger en fjernbetjening, der kan programmeres til hver DVR separat, kan du have problemer med at skifte kanal eller forsøge at kontrollere en individuel DVR.