Find ud af, hvor mange lagerpladsbilleder der optages på iPhone

Åbning af appen Billeder i iOS fortæller dig, hvor mange samlede billeder der er inden for de forskellige billedalbum og kamerarulle, men hvor meget plads tager billederne faktisk op? Hvis du vil vide den faktiske lagringsstørrelse af alle disse billeder, og kameraoptagelser forbruges på en iPhone, iPad eller iPod touch, skal du grave lidt dybere ind i enhedens indstillinger for at afsløre, at oplysningerne følger med.


Og ja, det er ens i alle versioner af iOS, der kan se lidt anderledes ud, afhængigt af den version, der kører på iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan får du se, hvor meget pladsbilleder du tager op på iPhone

Dette giver dig den nøjagtige mængde plads, der forbruges af fotos og videoer taget med iPhone-kameraet i iOS:

  1. Start appen 'Indstillinger'
  2. Tryk på "Generelt", og vælg derefter "Brug" for at finde generelle lagringsoplysninger opdelt i kategorier, vent på, at indlæsningsindikatoren afsluttes med at samle opbevarings- og brugsoplysninger
  3. Øverst på listen er ved siden af ​​"Fotos & Camera" GB-lageret taget op af billederne og kameravalsen

I moderne versioner af iOS ser indstillingspanelet til brug af fotolagring sådan ud:

I tidligere udgivelser af iOS ser fotos brugerpanel sådan ud:

Som du kan se, er dataene stort set præsenteret ens, vil du se et samlet rum, der bruges af billederne i megabyte (MB) eller gigabyte (GB).

Hvis du er interesseret, gå et skridt videre og tryk faktisk på listen "Billeder og kamera" for at se en mere præcis nedrullningsskærm om, hvor rummet faktisk er brugt op, og hvilke billedtjenester.

Skærmbilledet nedenfor viser os, at den generiske "Camera Roll" - det vil sige billeder taget direkte med iPhone-kameraet og fotos gemt fra internettet og e-mails, forbruger 4, 5 GB plads. Photo Library er fotos synkroniseret med iPhoto på skrivebordet, i eksempelvis eksempel er der intet der. Endelig er der Photo Stream, den iCloud-baserede billeddelingstjeneste, der nemt kan synkronisere billeder mellem iOS-enheder og en Mac, men igen i eksempelbilledet, tager dette næsten ingenting op, kun 3.2kb, fordi det er blevet deaktiveret for dette iPhone.

At vide, hvor meget samlede rumfotografier der optager på en enhed, kan være meget nyttige oplysninger, da fotos i særdeleshed ofte kan være synderen, når de løber tør for enhedens opbevaring. Hvert billede taget med en iPhone's multimodapixel kamera kan veje ind på et par megabyte hver, og hvis du kører lavt på lager, er fotos ofte en af ​​de nemmeste ting at overføre til en computer, og frigør plads på en iOS enhed ved at slette nogle af billederne eller endda slette dem alle, så du kan gøre plads til nye ting, uanset om det er flere billeder, nye apps, videoer eller hvad som helst andet.

Denne gennemgang er rettet mod iPhone-brugere, primært fordi iPhone bliver et stadig mere udbredt kamera, men instruktionerne ville være de samme på en iPad eller iPod touch også. Hvis du kører lavt på plads, skal du kontrollere dette først, næsten når som helst jeg hører, at nogen løb tør for opbevaring i iOS, er det fordi de ikke har taget sig tid til regelmæssigt at kopiere deres fotos til en computer, så de kan give plads til nye .