Sådan oprettes og udskrives billetter

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Forudkøbte udskrivbare papirbilletter

  • Printer

  • Ticketmasters websted

  • Kreditkort

Design, oprettelse og udskrivning af hjemmelavede billetter til et arrangement giver invitationen et personligt præg. Hjemmelavede billetter er ideelle til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer. Billetter kan enten laves og udskrives hjemme ved hjælp af en computer og printer. Eller du kan designe professionelle billetter og udskrive dem via en online billetdistributør som Ticketmaster.

Hjemmelavede trykte billetter

Design de hjemmelavede billetter på computeren. Beslut hvilke farver og billeder, der skal vises på billetterne.

Indtast de relevante oplysninger på billetterne, inklusive spillested, tid, rutevejledning, mad, spil, RSVP-dato og kontaktoplysninger ved hjælp af en computer. Dette kan gøres i enkle programmer, såsom Microsoft Word eller Notepad.

Sæt sidste hånd på billetten, før den udskrives ved at vælge specifikke skrifttyper og farver. Skriv alle oplysningerne på billetten på den ene side, så billetten kan rippes halvt ved indgangen til begivenheden.

Tænd for printeren, og indsæt udskrivbare billetter i printerindføringen, som kan findes i de fleste papirforsyningsforretninger.

Udskriv antallet af nødvendige billetter til begivenheden.

Ticketmaster-tilpasning

Adgang til internettet. Brug din browser til at besøge ticketmaster.com/customtickets.

Vælg den brugerdefinerede indstilling for at lave en personlig billet. Vælg en af ​​10 farver, vælg en skrifttype, og upload personlige logoer eller billeder.

Klik på knappen "Bestil online nu". Udfyld ordreformularen i det vindue, der vises. Angiv postadresse, begivenhedsoplysninger og præferencer.

Udfyld de relevante forsendelsesoplysninger. Klik på "fortsæt med min brugerdefinerede billetordre" og udfyld betalingsoplysningerne.

Klik på knappen "Bestil". Ticketmaster udskriver billetterne og sender dem til den angivne leveringsadresse.