Sådan spiller du et MIDI-tastatur gennem Reaper

Elementer, du har brug for

  • MIDI-interface

  • MIDI-kabel

Reaper er blevet en af ​​de mest populære digitale lydarbejdsstationer til virtuelle studier i løbet af de sidste par år på grund af dets stabilitet og funktioner. En af dens funktioner er fuld MIDI-implementering og kontrol af eksterne controllere, såsom tastaturer. Når MIDI-tastaturet er tilsluttet din MIDI-grænseflade, skal du stadig konfigurere Reaper korrekt. Med den rigtige instruktion vil du være i stand til at afspille software-synthesizer-instrumenter direkte fra dit keyboard.

Tilslut MIDI-tastaturet til din computers MIDI-interface og derefter til computeren. Sæt et af MIDI-kablerne i tastaturets "MIDI OUT" -port og derefter til MIDI-interfaceets "MIDI IN" -port.

Tænd for tastaturet ved at slutte strømkablet til "DC IN" -stikket på bagsiden og derefter til en stikkontakt, der ikke bruges. Tryk også på "Power" -knappen på bagsiden af ​​tastaturet.

Åbn Reaper ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at gå til "Start", "Alle programmer" og derefter vælge Reaper fra listen over installerede programmer.

Klik på fanen "Indstillinger" øverst i den grafiske brugergrænseflade, og vælg derefter "Indstillinger".

Vælg "MIDI-enheder" under afsnittet "Audio" i venstre side af skærmen "Indstillinger".

Dobbeltklik på navnet på din MIDI-grænseflade fra den øverste del af skærmen for at åbne skærmbilledet "Konfigurer MIDI-input". Klik på feltet ud for "Aktivér MIDI-input fra denne enhed" for at markere, og klik derefter på "OK". Dit MIDI-tastatur er nu klar til at sende en Reaper-note og styre ændringsoplysninger.