Vil du forudbestille iPad Mini? Brug Apple Store iOS App i aften klokken 12.00 PST

Hvis du allerede har lavet mening om at købe en iPad Mini, og du vil have en hurtigere end senere, vil du sandsynligvis gerne forudbestille den i aften (26. oktober) ved midnat * Pacific Standard Time. Gribning af en forudbestilling sikrer, at du får enheden på den officielle udgivelsesdato den 2. november og bliver ikke nødt til at vente på nogen linjer eller vente på produktion for at komme i gang med at kræve, hvis iPad Mini sælger selvfølgelig.

Forbestilling kan ske på to måder, enten via internettet på store.apple.com eller med den officielle Apple Store iOS app. Vi foretrækker Apple Store iOS-appen, fordi den historisk set har udført meget bedre under de første forudgående salgshastigheder, mens til tider Apple Store-webstedet forbliver nede, og mange iPhone 5-forudbestillere savnede deres første leveringsvindue som følge heraf. Det samme skete med lanceringen af ​​iPad 3 tidligere på året.

  • Download Apple Store iOS-appen til iPhone, iPad eller iPod touch
  • Tag dig tid til at udfylde og gemme dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger, før de rushes for at bestille oversvømmelse i
  • Angiv en påmindelse / alarm til 11:50 PM PST, tag op App Store-appen omkring kl 11:58, find din iPad Mini ved midnat og afkrydsningsfeltet ASAP

Held og lykke, og nyd din iPad Mini, når den kommer en uge senere!

* Bemærk: Apple har ikke (endnu) bekræftet midnat forudbestillings starttid, det er alles bedste gæt baseret på de seneste Apple-forhåndsbestemmelser, der begyndte ved midnat på dagen for. Det er altid muligt, at forudbestillinger ikke begynder før morgenen den 26. oktober. Vi opdaterer, når vi kan bekræfte.