Sådan rettes iTunes fejl 2330

ITunes 2330-fejlen er et installationsproblem, der opstår på Windows-pc'er, der kører operativsystemet XP, Vista eller Windows 7 og kræver en fuldstændig afinstallation af iTunes-softwaren og alle tilknyttede programmer. Tilknyttede programmer inkluderer QuickTime, Bonjour og Apple Mobile Device og findes i afsnittet Tilføj / fjern programmer i dit Windows-operativsystems kontrolpanel. En komplet afinstallation af disse programmer efterfulgt af geninstallation af dem løser problemet.

Trin 1

Klik på knappen "Start" på skrivebordet på din pc, og klik på "Kontrolpanel" i pop op-menuen.

Trin 2

Vælg linket "Tilføj eller fjern programmer" i kontrolpanelvinduet i Windows XP, eller vælg linket "Afinstaller et program" under afsnittet "Programmer" i vinduet Kontrolpanel i Windows 7 eller Vista.

Trin 3

Vælg "iTunes" i vinduet Tilføj eller fjern programmer, og klik på knappen "Fjern". Gentag dette trin for "Bonjour", "QuickTime" og "Apple Mobile Device" i vinduet Tilføj eller fjern programmer. I Windows 7 eller Vista skal du vælge det program, du vil fjerne, og klikke på knappen "Afinstaller" øverst i programvinduet.

Trin 4

Gå til Apples websted (se Ressourcer). Vælg fanen "iTunes", og klik på knappen "Gratis download".

Trin 5

Indtast din e-mail-adresse, og klik på knappen "Download nu". Klik på knappen "Kør" i pop op-boksen, og klik på knappen "Kør" i vinduet Sikkerhedsadvarsel.

Klik på "Næste" i iTunes & QuickTime-installationsvinduet, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre geninstallationen.