Ja, du kan nedgradere iOS 8 Tilbage til iOS 7.1.2 - For nu

Hvis du opdaterede til iOS 8, spillet rundt i et stykke tid og fandt ting uudholdeligt, for frustrerende eller på anden måde ikke en forbedring over iOS 7.1.2, kan du stadig nedgradere din iPhone eller iPad fra iOS 8 tilbage til iOS 7.1. 2. Men det er næsten helt sikkert en kortvarig mulighed, så hvis du har en vilje til at gøre det, vil du flytte hurtigt.


Et par vigtige noter: Nedgradering understøttes ikke af Apple, og ting kan gå galt. Du kan også kun gendanne iOS 7.1.2-sikkerhedskopier til en iOS 7.1.2-enhed, du kan ikke gendanne en sikkerhedskopiering fra iOS 8 til en iOS 7-enhed. Det betyder, at hvis du ikke har en iOS 7.1.2-backup, der ligger omkring stadig, vil du ikke kunne genoprette dine ting, og enheden skal opsættes som ny. Det alene bør være en hård afskrækkende for de fleste, da genoprettelse fra sikkerhedskopier er normalt ret vigtigt, så du vil sandsynligvis gerne identificere dine iOS-sikkerhedskopier i iTunes og sørge for at du har en, hvis du ikke vil, vil du sandsynligvis forblive med iOS 8. Endvidere kan enheder, der leveres med iOS 8 forudinstalleret som iPhone 6 og 6 Plus, ikke være kvalificeret til nedgradering til iOS 7.1.2 overhovedet.

Selv om nedgradering er ret let, anses det for lidt avanceret på grund af de begrænsninger, der er forbundet med det, og det begrænsede tidsvindue, der giver mulighed for nedgraderinger. Du kan bruge denne underskriftsstatusside til at afgøre, om Apple stadig tillader nedgraderinger på en bestemt version af iOS eller ej og pr. Enhed.

Sådan nedgraderes Tilbage til iOS 7.1.2 fra iOS 8

Sørg for at sikkerhedskopiere din enhed, før du starter denne proces.

  1. TILBAGE DIN IOS 8-ENHED før noget andet - spring ikke over dette - dette sikrer, at du kan gendanne dine ting til iOS 8, hvis du har et problem med nedgraderingsprocessen
  2. Download iOS 7.1.2 IPSW her for din enhed og gem den til en tilgængelig placering som brugerens skrivebord
  3. Åbn iTunes på Mac / PC og tilslut iPhone, iPad eller iPod touch med USB-kablet
  4. Vælg enheden i iTunes og gå til oversigtsfanebladet
  5. Hold OPTION-tasten nede for Mac OS X (brug SHIFT-tasten til Windows) og klik på knappen "Opdater"
  6. Naviger til og vælg den firmware .ipsw fil til iOS 7.1.2, som du downloadede
  7. Vælg "Opdater" igen, iTunes vil bekræfte opdateringen med Apple, og nedgraderingsprocessen vil begynde. Hvis dette mislykkedes, brugte du enten den forkerte IPSW-fil eller nedgraderingsvinduet til iOS 7.1.2-firmwaren er lukket

Nedgraderingsprocessen kan tage et stykke tid afhængigt af en række ting, når den er færdig, vil enheden komme tilbage til den velkendte 'nye opsætning' skærm som om den var helt ny. Du vil så gerne gendanne din tidligere lavede iOS 7.1.2 backup for at få dine ting tilbage. Igen fungerer iOS 8-sikkerhedskopier ikke på iOS 7.1.2-enheder.

Hvis du af en eller anden grund har problemer med denne metode, og du ved, at underskriftsvinduet stadig er åbent, og at du har de korrekte firmwarefiler, kan du også bruge genoprettelsesbaseret nedgradering, som er metode # 2 her, men det burde ikke ' t være nødvendigt.

Hvis du går tilbage til iOS 7.1.2, vil du være forsigtig med fremtidige iOS-softwareopdateringer og forblive der. Nedgraderingsevnen vil sikkert lukke snart, og det betyder, at fremtidige opdateringer med iOS bliver en envejsgade.