Mac Setup: Audio Mixing Engineer's Hollywood Studio med en ny Mac Pro

Det er tid til en anden Mac-opsætning! I denne uge har vi et fantastisk studie til at dele fra en professionel lydblandingsingeniør og startstifter, lad os få det rigtige ...

Fortæl os lidt om dit studie, og hvad bruger du opsætningen til?

Mit navn er Eros Marcello, jeg er i Pro Audio / Music på begge sider af spektret. På produktionsenden er jeg en aktiv optagelses- og mixingeniør. På fremstillingssiden grundlagde jeg en ny opstart kaldet Infernal Love, der designede forkant DSP plug-ins, der næsten efterligner analog hardware og derefter nogle.

Jeg har været på den nye Mac Pro i flere uger, og på grund af selve maskinens tyngdekraft samler jeg et hjemmekontor / studie i overensstemmelse hermed. Studiet selv ligger i W Hotel lige i hjertet af Hollywood, Californien, lige over hotellets Living Room Bar, hvor alt fra Jazz Nights til Grammy after parties er vært. Dette giver en høj end endnu behagelig stemning for arbejdsområdet.

De forskellige artikler til venstre til venstre er udvalgte stykker af min film- og tv-stævnesamling, herunder Charlize Therons outfit fra AeonFlux samt en lermuppet, der anvendes i Gremlins 2.

(klik på billeder for større versioner)

Hvilken hardware bruger du til din Mac-opsætning?

HOVEDHARDWARE

 • Mac Pro (slutningen af ​​2013) - Quad Core, 256 GB PCIe Flash, 12 GB RAM
 • Apple Cinema Display 24 "
 • iPad Mini (1. Gen, Black & Slate)
 • LaCie Rugged 128GB (Thunderbolt / USB 3.0 SSD)
 • OWC Mercury Elite Pro FW800 7200RPM eksterne drev (erstattes af LaCie Little Big Disk 2)
 • Logitech Anywhere MX Mouse
 • Logitech Bluetooth Easy Switch baggrundsbelyst tastatur

TILBEHØR

 • CBO Clear Console Table
 • Griffin PowerDock 5
 • Ny PC Gadgets iPad Mini Security Base / Display
 • Monster Mini-Køleskab

STUDIOUDSTYR

 • Apogee ONE Audio Interface til Mac, iPad, og iPhone
 • Pelonis Model 42 Studio skærme (højttalere)
 • Evol Audio Fucifier
 • Monster PRO 900 Power Conditioner
 • Odyssey Werk Light 2500
 • Beats by Dre Pro , Solos og studio trådløse hovedtelefoner
 • Elforstærkere Lilla 4 12 "Skab
 • Dark Horse Custom Drum Kit (oprindeligt lavet til og ejet af Mike Kennedy of The Wonder Years)
 • Guitarer: Fender Telecaster (John 5 Signatur), Fender Jazz (1981), Fender Jaguar, Fender DG200SC Akustisk / Elektrisk, Gibson Les Paul Studio, Ibanez RG (Prestige Mod)
 • Monkey Dream LED Pedalboard
 • Stompboxes / Pedals: TC Electronic Polytune, Way Huge Swollen Pickle, BiYang Time Machine Delay, ISP Technologies Decimator G-String

SOFTWARE

 • Pro værktøjer 11
 • Logic Pro X
 • Logic Pro 9
 • Drumatom
 • Final Cut Pro X
 • Bevægelse
 • Aperture
 • XCode 5
 • LTspice

PÅ VEJ

 • Samsung buet UHD / 4K 55 "TV
 • OCDock
 • Sonnet Echo Dock 15 Pro (indlæst med Western Digital 1TB Velociraptor)
 • Lacie Sphere
 • LaCie Little Big Disk 2

Hvorfor har du valgt den nye Mac Pro?

Jeg har nøje gennemtænkt alle aspekter af mit setup. Tanken var at skabe et arbejdsområde, der kunne fungere som en swiss army knife i sig selv. Med det i tankerne var vibe og det fuldstændige mangel på kabelrør afgørende. Jeg er allerede en proffesion for neo-Mac Pro og søgte straks at samle et opsætningsfremvisning, at du med en meget lille indsats kan have en super ren og ryd rigge hele tiden ved hjælp af maskinens massive vifte af ekstern ekspansion. Jeg føler, at jeg har deltaget i debunking af den nu almindelige myte, at den nye Mac Pro vil fungere som en ubelejlig tilføjelse til ens arbejdsmiljø.

Kan du uddybe nogle af det andet udstyr og hvorfor du valgte det?

Først og fremmest på grund af karakteren af ​​mit erhverv er kritisk lytning afgørende. Det var klart, at jeg ikke akustisk behandlede hele min hems lejlighed, så at rocking helt på skærme ville være uden for spørgsmålet. Men for at minimere problemer slog jeg en stor plank af højdensitetsfiberglas bagved tapetet på væggen. Jeg bruger Beats Pros, når jeg tager kritiske mixbeslutninger eller finjusteringsalgoritmer, som min programmeringsgruppe konfronterer. Folk har tendens til at scoff ved at bruge Beats til professionelle applikationer, og det er sådan, du kan fortælle, at de regurgiterer hvad de har læst på et forum. Det første par skærme jeg nogensinde har købt var Yamaha NS-10s. Hidtil er Beats Pros det skabende ved at genskabe det flade frekvensrespons og den samlede lytteoplevelse i hovedtelefonform. De er meget flade og gennemsigtige, og jeg anbefaler dem stærkt. Den "over-pronounced bass" skrig kan strække sig til den nederste ende linje, men jeg har også dem og det er intet usædvanligt. De er gode til generel brug. Dette er ikke at tage væk fra de kompakte, men intuitivt designet Pelonis Model 42 studioskærme. De er aktive skærme, men deres strømafsnit er anbragt i en 1U rackmonterbar enhed for at holde de bevægelige dele af højttaleren og elektriske komponenter væk fra hinanden for at maksimere kvaliteten på tværs af bordet. Skærmen sidder på begge sider af mit Purple 4 12 "guitarskab. I mellem dem er en 6U Gator Road sag. Indbygget er min Monster Power Conditioner, Odyssey Werk Light 2500 og en af ​​mine favoritbesiddelser hele tiden: Evol Audio Fucifier. Denne boks er virkelig en alt-i-en lydløsning. Det er ikke kun en kanalstrimmel, mikrofonforstærker og udebordsprocessor, den har også en linje ud, så du bruger den som en guitarforstærker simulator og bruger en guitar cab impuls i din optagelsessoftware. Hvis det ikke var nok, er det også en bogstavlig guitar og basforstærker. På nederste højre hjørne af frontpladen finder du en dedikeret udgang til en højttaler. Jeg har et kabel, der løber ind i min lilla førerhus, så jeg har mulighed for at tilslutte min guitar og få en hel rig øjeblikkelig til at dreje eller jeg kan køre lige ind i Fucifier's linje ind fra mine konvertere og få en komplet re-amp løsning. Pedalbrættet under førerhuset kan også tilsluttes for at færdiggøre signalkæden, og på grund af Clear Console-bordet kan jeg se direkte ned til min pedalkort uden besvær eller belastning. Så hvad enten jeg optager, blander, jammer eller koder, har jeg alt, hvad jeg har brug for ved fingerspidserne.

Logitech Anywhere MX-musen fungerer perfekt på akryloverfladen, og det trådløse Logitech Easy Switch-tastatur er en udgave. Det har et lille fodaftryk, baggrundsbelyste nøgler og bedst af alt, jeg kan skifte til at skrive fra min Mac, iPad Mini og iPhone med et tryk på en knap. Dette er en uvurderlig funktion, der maksimerer min samlede arbejdsgang.

Hvilke OS X og IOS apps bruger du oftest?

Hvad angår OS X apps, Logic, Pro Tools og alle tilhørende tredjeparts lydbehandling plug-ins selvfølgelig. Xcode, LTSpice og alt det der er åbent stort set 24/7.

Hvad angår iOS-apps, er det her, hvor min opsætning virkelig kommer til nytte. Jeg har min iPad Mini indbygget i en Apple Store-esque base fra New PC Gadgets. Det komplimenterer ikke kun Clear Console, men det giver en let vinklet position til iPad. Dette gør den perfekt til brug sammen med V-Control og den nye Logic X-companion-app. Det giver virkelig følelsen af ​​en blanding på en mini-konsol, meget spændende ting. Og når jeg ikke bruger en DAW controller-app, har jeg normalt Air Display 2, så min iPad Mini er en anden skærm til min Mac Pro. Jeg kaster nogle gange tredjeparts plug-ins til at finjustere og automatisere parametre med min finger i stedet for at bruge en mus, hvilket giver mulighed for en mere taktil, realistisk oplevelse. Du vil også finde mig, at jeg bruger Instashare ganske ofte, hvilket er som Air Drop, men for det komplette Apple-økosystem.

Har du produktivitetstricks eller hackere, du vil dele?

En der kommer straks i tankerne med Apples Cinema Displays. Jeg bruger 24 "ACD og jeg elsker det, men jeg er kommet for at finde ud af, at de ældre skærme løber ind i nogle hikke, når de beskæftiger sig med Thunderbolt-aktiverede Mac'er. Hvis du skulle finde din perfekt fungerende skærm pludselig forbliver i søvn, mens computeren vågner, har jeg udviklet en simpel løsning. Tilslut og tag stikket ud af stikkontakten, gentag processen, mens du er forsigtig med ikke at chokere dig selv. Vent hver gang du gør det. Displayet skal forsøge at flimre på. Til sidst vil det tænde igen. Selvom ubelejligt, er det bedre end at shelling ud kontanter for en ny skærm.

Der er også en uendelig overflod af organisatoriske løsninger til skrivebord og arbejdsområder derude. De fleste af dem er ikke nødvendige, hvis du mediterer på dit setup. Prøv forskellige arrangementer. Nogle LED-lamper og lamper går langt. Hop på youtube (redaktør note: eller OSXDaily!) Og tjek andre folks skriveborde. Tag noter af kølige tilbehør, der skiller sig ud for dig. Udforsk muligheder, der øger dit skrivebord fast ejendom og kan tjene flere formål. Alt i mellem er alt for at smag. Men det er dit kontor / studie / værelse. Tilføj i trippy fisk akvariet. Vibe af dit rum vil komme på tværs i dit arbejde. Hvis du har et miljø, du er komfortabel i, og som fremmer kreativitet, vil du nyde både arbejde og spil eksponentielt mere, end hvis du tilfældigt kaster en computer på et skrivebord. Men det er bare mig.

-

Har du en Mac / Apple-opsætning, du vil dele med OSXDaily? Gå her og svar på et par spørgsmål om hardware og brug, og send os et par high-res billeder!