Nevermind, Ingen gratis downloads af Adobe Photoshop, Illustrator, og CS2

Opdatering: Adobe har tilsyneladende lavet en eller anden form for fejl, og giver faktisk ikke væk nogen CS2-software gratis. Her er hvad de har at sige på deres fællesskabsfora:

På vegne af Adobe Systems Incorporated ...

Du har hørt forkert! Adobe giver absolut ikke gratis kopier af CS2!

Hvad er sandt er, at Adobe opsiger aktiveringsservere til CS2, og at for eksisterende licenserede brugere af CS2, der skal geninstallere deres software, kopier af CS2, der ikke kræver aktivering, men kræver, at der findes gyldige serienumre. (Specielle serienumre findes på siden for hver produkt download.)

I stedet skal du nok bare få det bedste PS-alternativ rundt, Pixelmator, eller download Gimp gratis, hvilket også er ret i stand til.

Hvis du har en ældre Mac, har du held og lykke, fordi hele Adobe Creative Suite 2 er tilgængelig gratis, herunder Acrobat, GoLive, InDesign, Photoshop, Illustrator og Premier. Husk, at Adobe Creative Suite 2 (CS2) er dateret fra 2005, men hvis du har en ældre Mac (eller Windows PC), der kan understøtte de gamle versioner, er de faktisk meget dygtige apps og for det meste ikke også forskelligt fra de gazillion dollar versioner, der tilbydes i dag. Her er alt hvad du skal gøre for at downloade apps:

  • Opret en Adobe-konto
  • Gå over til Adobe download siden og tag Creative 2 2 apps gratis
  • Log ind på din Adobe-konto for at få serienummeret

Bemærk! Dette fungerer kun for ældre versioner af Mac OS X, der har Rosetta PPC support, hvilket betyder OS X 10.6.8 eller tidligere. Adobe er mere specifik, tyder på, at de kun fungerer for senere versioner af 10, 2 til 10, 4, men de vil køre i enhver version af OS X med Rosetta installeret. Desværre betyder det OS X Lion og Mountain Lion brugere er ikke så heldige at få CS2 gratis.

Opdatering: Adobes websted bliver hamret af al den opmærksomhed, dette får, og er ofte nede, check tilbage og opdatere deres download side fra tid til anden, og du skal komme igennem ok. Den utålmodige kan også tjekke en Slickdeals-side, som har direkte download links til alle diskbilleder og installationsprogrammer.

Tak til alle, der sendte dette fra Gizmodo