Sådan plantes IR-fyret i Call of Duty 4

"Call of Duty 4: Modern Warfare" blev frigivet til Xbox 360, PS3 og pc'en i november 2007. Den fjerde rate i serien "Call of Duty" udvider sine forgængere ved at tilbyde nye våben, tilpasset udstyr og overlegen grafik . Spillere, der abonnerer på Xbox Live, har fordelen ved at opbygge deres egen karakter for at konkurrere mod andre spillere i et online miljø. I den sjette mission i spillet, med titlen "The Bog", skal spillerne plante et IR-fyr for at anmode om luftstøtte. Efter at luftstøtten ankommer, og spilleren er i stand til at omgruppere med sit hold, er missionen slut.

Gå vestpå, efter at Vasquez har instrueret dig i at plante IR-fyret. Du skal se en række opbevaringsbeholdere.

Følg rækken med opbevaringsbeholdere, indtil du kommer til et stort glødende mål på jorden.

Dræb fjenderne, der skyder mod dig fra hustagene. Hvis du ikke gør det, vil du ikke kunne nå målet for at plante IR-fyret i sikkerhed.

Kør mod målet, og hold den knap, du har valgt som din handlingsknap, nede for at plante IR-fyret. Når fyret er plantet med succes, følger luftangrebet. Derefter kan du gå tilbage til tanken og begynde den syvende mission.

Tips

Hvis du bliver forvirret med hensyn til placeringen, skal du nå for at detonere IR-fyret, se dit kompas. Det vil pege på, i hvilken retning du skal gå for at fuldføre dit mål.