Sådan registreres og blokeres en tastetryklogger

Mens tastetrykloggere kan have legitime applikationer i nogle forretningsindstillinger, bruges de oftest af angribere til at stjæle personlige oplysninger fra inficerede computere. En tastetryklogger holder en fuld oversigt over hvert tastetryk, der er skrevet på dit tastatur. Disse programmer kan bruges til at stjæle bankadgangskoder, e-mail-adgangskoder og andre private oplysninger. Du kan registrere tilstedeværelsen af ​​en tastetryklogger på din computer og blokere den fra at registrere dine data, hvis du tror, ​​du bliver udspioneret.

Trin 1

Højreklik på proceslinjen i Windows. Vælg "Start Jobliste" fra indstillingsmenuen. Gennemse listen over kørende programmer. Hold øje med noget med et navn, der ser ud som om det kunne være en tastetryklogger.

Trin 2

Kør en anti-spywarescanning af din computer. Fjern alle nøgleloggere, som spywarescanningen identificerer. Sørg for, at du vælger et anti-spyware-program, der også indeholder blokeringsfunktioner; dette hjælper med at forhindre, at yderligere tastetrykloggere bliver installeret på din computer senere.

Trin 3

Installer en anti-keylogger. Tillad anti-keylogger at overvåge alle typer mistænkelig aktivitet, der generelt er forbundet med logget programmer for tastetryk. dette inkluderer tastaturkrog, skærmoptagelser og udskrivning af data om udklipsholder. Bemærk eventuelle mistænkelige programmer, som du ikke genkender, der udfører disse funktioner, og blokere dem for at udføre disse opgaver.

Kør en softwarefirewall på din pc. Tving applikationer til at bede om tilladelse til at sende eller modtage data. Bloker mistænkelige applikationer, der prøver at sende data over hele netværket.