Sådan sendes en fax ved hjælp af min internetforbindelse

Send hurtigt fax med en computer og en internetforbindelse i stedet for at stole på en stor faxmaskine. Send en gratis fax med et af programmerne i Windows 7, Windows Vista Business eller Windows Vista Ultimate. Hvis dette program ikke er tilgængeligt på dit system, skal du henvise til Internettet for en af ​​mange gratis ressourcer. I begge tilfælde er det muligt at afslutte processen på få minutter.

Send en fax i Windows 7, Windows Vista Business og Windows Vista Ultimate

Sørg for, at din computer er konfigureret til at bruge "Windows Fax og scanning." Det skal have et eksternt eller internt faxmodem tilsluttet en analog telefonlinje. Ifølge Microsoft kan du ikke sende en fax med en digital telefonlinje. Eksterne modemer tilsluttes en USB-port, mens interne modemer opretter forbindelse til bundkortet inde i dit system. Følg producentens anvisninger for at installere udstyret korrekt.

Opsæt faxmodemet. Klik på knappen "Start" nederst på skærmen, og skriv "Fax" i søgefeltet. Klik på "Windows Fax og scanning" på listen over resultater. Dette frembringer dialogboksen "Windows Fax og scanning".

Klik på “Fax” nederst i venstre panel i dialogboksen. Klik på "Ny fax" på værktøjslinjen øverst i vinduet. Dette frembringer en "faxopsætning" -boks.

Klik på "Opret forbindelse til et faxmodem." Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen og sende en fax med dit modem.

Send en fax online

Besøg en online faxudbyder, såsom FaxZero, GotFreeFax og MyFax.

Indtast dine oplysninger og modtagerens oplysninger i de relevante felter. Dette inkluderer oplysninger som navn, e-mail-adresse og faxnummer.

Klik på knappen "Vælg fil" for at uploade den fil, du vil faxe. Nogle websteder, såsom MyFax, accepterer enhver dokumentfiltype. Andre, som FaxZero og GotFreeFax, accepterer kun .doc- eller .pdf-filer. Du kan også skrive de oplysninger, du ønsker at sende, i det angivne tomme felt.

Klik på knappen "Send fax" for at afslutte processen. Nogle websteder tilbyder denne service gratis i et lille antal sider. Hvis du sender flere sider end den krævede grænse, skal du betale for tjenesten. Du kan betale med et kreditkort eller Paypal, hvor det er en mulighed.