Mac-opsætning: Justerbar skrivebord af en administrerende direktør

Denne featured Mac-opsætning er arbejdsstationen for Peter L., administrerende direktør for et webdesign og softwareudviklingsfirma. Læs videre for at lære lidt mere om det fantastiske justerbare skrivebord og hardware og software, der skal bruges!

Hvilken hardware omfatter din Mac-opsætning?

 • MacBook Pro 13 "med nethinden - 3, 1 GHz Intel i7 med 16 GB RAM og 500 GB Flash SSD
 • iMac 27 "med retina 5K skærm - 4.0GHz Quad Core Intel i7 med 32GB RAM og 3TB Fusion Drive
 • Apple Cinema Display 27 "
 • iPad Air 2 - 128GB
 • iPhone 6s Plus - 128GB (bruges til at tage billedet)
 • Apple Magic Mouse 2
 • Apple Wireless Keyboard
 • Satechi USB Port - Let plug og play, køligt design
 • Everdock Duo docking station - opladning af iPhone og iPad
 • 2 Lacie eksterne drev - Backup og kontor netværk
 • Apple TV 4th Gen - Airplay musik mv.
 • Plantronics Voyager Headset
 • Venque Briefpack XL
 • Autonome SmartDesk w / AI - Kom lige i sidste uge og elsk det.

Fortæl os lidt om hvad du gør?

Jeg er administrerende direktør for et webdesign og softwareudviklingsfirma, så jeg er involveret i alle aspekter af virksomheden. Vi leverer digitale løsninger til vores forretningskunder og udvikler også et par webapps.

Hvad bruger du dit Apple gear til? Hvorfor gik du med denne særlige opsætning?

Mit gear bruges til webudvikling og testning, tonsvis af e-mails og projektledelse, nogle PHP-programmering - selvfølgelig serveradministration, CRM-styring og meget mere. Jeg elsker min dual display setup - hver app har sit eget skrivebord, og jeg har genvejstaster oprettet, hvilket gør det super nemt at multi-task.

Det simple rene skrivebordslayout gør det nemt at koncentrere sig, og jeg elsker at kunne sidde eller stå ved skrivebordet, når jeg vil - gør det til en mere behagelig arbejdsdag. Batteriets levetid på både min MacBook Pro og iPhone 6S Plus er fantastisk - du behøver aldrig bekymre dig om opladning hele dagen.

Hvad er nogle af dine vigtige Mac- og iOS-apps?

Transmit (både Mac og iOS) er den bedste FTP-klient, vi har set, og hele personalet bruger det dagligt sammen med TextMate til nem kodning og filhåndtering. De sædvanlige kerneapplikationer som Mail, iTunes, iCal & Safari er altid åbne. Med Handoff er det hyggeligt og nemt at skifte mellem enheder, og jeg bruger et ton.

Skype bruges af hele holdet til nem kommunikation - såvel som hos kunder. Vi bruger Direct Mail til Mac til vores klient email management, og kunne ikke klare det! Adobe Photoshop CS6 er også vores go-to app til grafisk arbejde. QuickBooks Online og det tilsvarende Mac app gør det nemt at styre vores bøger.

Nogle cool apps, jeg bruger på min Mac, er Bartender & Hazel - elsker dem. iStat Menus, Boom 2, Snippets, ColorSnapper & 1Password er altid åbne, og Dropbox holder vores hele firma nemt at dele filer med hinanden og klienter. Mac ID er en cool app til Mac & iPhone, der holder sikkerheden tæt - låser mine Mac'er, når jeg går væk og låser op, når jeg kommer tilbage.

AirConnect og Air Login (Mac & IOS) fra Avatron Software er det, jeg bruger til at gøre det super nemt at logge ind på en af ​​mine Mac'er eksternt fra en anden Mac eller iPhone. Vi bruger også Teamviewer til kundesupport.

Min yndlingsapp på iPad er StatusBoard - vi bruger den til at spore serverstatistik, dybtliggende website stats w / GoSquared og meget mere.

Har du nogle tip eller produktivitetstrykker, du gerne vil dele?

Hvis du ikke allerede har kendskab til Mail & Safari - især i El Capitan. Hvis du har flere (nyere) enheder, kan du virkelig udnytte Apples infrastruktur på måder du ikke kunne før og ikke kan med tredjeparts apps. Bartender er en no-brainer app til at organisere mine rodet menulinje.

Det seneste hack, jeg lige har implementeret, er at bruge Dropbox til at synkronisere mine flere Mac-stationære computere - jeg elsker det. Jeg kan ikke kun få adgang til disse skrivebordsartikler på min Dropbox-app i iOS, det synkroniserer i realtid filer, når jeg tilføjer eller fjerner dem til et af mine desktops - det er vanvittigt nemt og så tidsbesparende.

-

Nu er det din tur! Send os dine Mac-opsætninger, kom her for at komme i gang! Eller du kan gennemse de tidligere fremhævede arbejdsstationer her.