Sådan downloades tv-shows gratis

Det er tidvis vanskeligt at downloade tv-shows gratis. Den store grund til er, at mange websteder på Internettet reklamerer for det, men derefter opkræver gebyrer for at bruge deres tjenester. Så hvordan downloader du et tv-show gratis? Du har to muligheder. Du kan gøre det ved hjælp af iTunes og et tv-show websted. Begge tilbyder gratis tv-shows, især trailerne til nye tv-shows.

Træk iTunes op. Se til højre for siden for "Download" -knappen. Klik på den og følg processen.

Åbn iTunes Store. Find listen over den på sidelinjen yderst til venstre for iTunes-applikationen. Det er under titlen "STORE." Klik på dette navn, så vises en ny side.

Gå til sektionen "Tv-show" på iTunes. Du finder sektionen lead-in på sidelinjen til venstre for iTunes-sidebutikken. (Det er ikke den oprindelige sidelinje, du brugte.) Det vil være under titlen "iTunes STORE." Klik på "Tv-shows", og det fører dig til en anden side.

Scan midten af ​​siden, og se efter tv-shows med "Gratis" mærket på tværs af dem. Klik på disse ikoner, og de fører dig til en anden side, der viser tv-showet, som du kan downloade gratis. Du kan også søge efter gratis tv-shows ved at tilføje disse tre ord i søgefeltet i øverste venstre hjørne af iTunes-siden.

Download dit gratis tv-show ved at vælge en episode. Du vil se en liste midt på siden med tv-udsendelser. Scan over til venstre og klik på "Gratis" for at tilføje det til computeren. Derefter kan du gå ud af iTunes Store og trække din nye episode op og se den.

Besøg den officielle kanal eller netværkswebsted for det tv-show, du vil downloade. De vigtigste netværk inkluderer NBC, FOX, ABC og CBS, mens populære kabelkanaler inkluderer MTV, USA og CNN.

Vælg webstedet for det tv-program, du vil downloade gratis. For eksempel, hvis du nyder at se tv-udsendelsen "Psych", der udsendes i USA, skal du vælge listen over USA eller Psych TV. Dette valg skal føre dig direkte til hjemmesiden til tv-showet.

Scan menuen på tv-showets websted, og klik på "Episoder". Når du er gået til en ny side, skal du tjekke for gratis episoder. Hvis du ser nogen, skal du klikke på dem og downloade dem til din computer. Mange stationer udsender gratis dem for at få dig tilsluttet TV-programmet, især inden starten på en ny sæson.

Tips

Det er godt at have en idé om, hvilket tv-show du vil downloade gratis, før du starter denne proces.

Advarsler

Hvis du ikke kan finde en gratis episode af et tv-show, du vil se, skal du gå videre. Du kan sandsynligvis downloade et lignende show, der er gratis.