Sådan tilføjes en ny e-mail-konto til iPhone eller iPad

De fleste iPhone- og iPad-brugere har allerede en opsætning af e-mail-konti på deres iOS-enhed, men du kan nemt tilføje en ny e-mail-adresse til iPhone eller iPad eller endda flere nye e-mailadresser til samme enhed, der alle skal administreres i samme Mail app af iOS. Dette er rart for os, der jonglerer flere email-konti til personlig, arbejde og andre formål.

Denne vejledning vil gå gennem tilføjelse og opsætning af nye e-mail-konti eller yderligere e-mail-adresser på iPhone eller iPad. Når en ny e-mail-konto er konfigureret og konfigureret i iOS, kan du kontrollere e-mails, sende, modtage, svare, videresende og udføre andre e-mail-funktioner fra alle adresser på enheden.

Sådan tilføjes og opsættes en e-mail-konto på iPhone og iPad

Dette vil tilføje en ny e-mail-adresse efter eget valg til iPhone eller iPad. Hvis du vil tilføje flere e-mail-konti til iPhone eller iPad, skal du gentage processen beskrevet nedenfor:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad
  2. Vælg indstillingen "Mail"
  3. Tryk på "Konti" øverst i Mail indstillingerne
  4. Vælg "Tilføj konto"
  5. Vælg e-mail-kontotjenesten, der skal tilføjes til iPhone eller iPad fra listen: iCloud, Exchange, Google / Gmail, Yahoo, AOL, Outlook.com / Hotmail eller "Andre"
  6. Indtast din e-mail-adresse og loginoplysninger som anvist *
  7. Valgfrit og kun for nogle e-mail-udbydere, skal du vælge, om du vil aktivere andre kontofunktioner som kalendere, kontakter og andre relaterede evner

Når e-mail-kontoen er blevet tilføjet til iOS, kan du derefter åbne Mail-appen for at finde den nye e-mail-konto tilgængelig for at få adgang til og bruge som normalt.

Du kan tjekke e-mail-kontoen for nye meddelelser, sende, modtage, svare, videresende og gøre alle andre e-mail-funktionaliteter fra enhver e-mail-konto, der er føjet til en iPhone eller iPad.

* Det meste af tiden vil de relevante mail-servere og indstillinger blive registreret automatisk, for nogle mindre email-udbydere og for nogle ISP-e-mail-konti, kan du justere disse indstillinger manuelt ved hjælp af dine egne oplysninger til mail-servere, porte, protokoller og andre server- sidejusteringer om nødvendigt.

Hvis du er ligesom mig og har flere opsætninger af e-mail-konti i iOS, vil du sandsynligvis gerne angive den standard e-mail-adresse, der bruges på iPhone eller iPad, til den ønskede e-mail-konto. Du kan ændre standard e-mail-adressen til enhver tid i Mail-indstillingerne, men du kan også ændre hvilken e-mailadresse en bestemt besked sendes fra ved at justere afsnittet "Fra", når du sender en besked eller e-mail.

Kan jeg oprette en ny e-mail-adresse til iPhone eller iPad?

Ja, du kan tilføje en eksisterende e-mail-adresse til iPhone eller iPad, eller du kan oprette en helt ny e-mail-adresse, hvis du også vil gøre det. Enhver af de e-mail-tjenester, der tilbydes i installationsprocessen gør det nemt: Gmail, Outlook / Hotmail, Yahoo, og hvis du bruger iCloud, kan du også oprette en @ iCloud.com email-adresse direkte på enheden.

Hvis du opsætter eller tilføjer en ny konto og besluttede, at du ikke vil have det på din iPhone eller iPad, skal du ikke bekymre dig, fordi e-mail-konti kan slettes fra iOS når som helst.

Administrere flere e-mail-indbakke på iPhone, iPad

Som standard viser Mail-appen alle postindbakke med postkassen "Alle indbakker", og e-mail-appen kontrollerer automatisk også nye e-mails fra alle opsætningskonti og e-mailadresser. Du kan også vælge at vise kun specifikke e-mail-indbakke eller skifte til dem individuelt, hvis det ønskes:

  1. Åbn "Mail" appen og tryk på "Mailboxes" knappen øverst til venstre
  2. Vælg e-mail-indbakken for at vise e-mail-meddelelser for, eller vælg "Alle indbakker" for at vise e-mails for alle opsætninger af e-mail-konti på enheden.

Personligt foretrækker jeg den universelle alle postindbakke tilgang, så alle e-mails til alle e-mail-konti er synlige på samme skærm, men jeg bruger dette iOS-tip til hurtigt at vise kun ulæste e-mails for at filtrere og hjælpe med at håndtere flere indbakke og e-mail-konti.

Dette fokuserer naturligvis på iPhone og iPad, men for dem med stationære computere kan du også tilføje nye email-konti til Mac lige så nemt.

Endelig er det værd at nævne en anden strategi til styring af flere e-mail-konti på iPhone og iPad: Brug af forskellige e-mail-apps. Dette er muligt med Gmail, Yahoo og mange populære e-mail-tjenester, som har deres egne individuelle e-mail-apps tilgængelige fra App Store som tredjeparts downloads. Fordelen ved denne tilgang er, at hver e-mail-adresse bliver sendt til sin egen app, hvilket kan gøre det nemmere for nogle brugere at administrere.

Bruger du flere email-konti på din iPhone eller iPad? Har du spørgsmål eller kommentarer til dette? Vil du se flere mailtips? Lad os vide!