Sådan downloades film på Firefox (6 trin)

Mozilla Firefox er en webbrowser, der ligner Internet Explorer eller Google Chrome. Browseren er en del af Mozilla Application Suite. Firefox gør det nemt at downloade film, fordi når du først har downloadet, vises et vindue, der giver dig øjeblikkelig adgang til downloadet. Download af en film i Firefox svarer meget til at downloade en film i enhver anden browser. Downloadvinduet ser dog anderledes ud, fordi Firefox har sin egen unikke browsergrænseflade.

Trin 1

Gå til et sted som Netflix, Movie Downloads, # 1 Online Movie Downloads, Joost eller Hulu. (Se ressourcer og referencer). Tilmeld dig siden. Nogle websteder tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode. Nogle anførte websteder er helt gratis.

Trin 2

Vælg kategorien "Film."

Trin 3

Klik på den filmgenre, du vil se, såsom komedie, drama eller rædsel.

Trin 4

Klik på den film, du er interesseret i.

Trin 5

Klik på "Download". Nogle websteder, såsom Hulu, inkluderer ikke en downloadknap. Deres film streamer over nettet. For at downloade dem skal du gå til et sted som KeepVid, Video Downloader eller Vidimonkey. Kopier URL'en til den film, du vil downloade. Sæt URL'en i feltet på KeepVid, Video Downloader eller Vidmonkey. Klik på "Send". og din film begynder at downloade til din computer.

Klik på filen fra downloadvinduet. Klik på "Åbn". Din film begynder at afspilles.