Dialogstegn Interaktionsspil

Selvom mange studerende mener, at indlæring af tegnsætning i dialog er en kedelig opgave, gør et antal onlinespil det at lære ordentlig tegnsætning sjovt og let. Indsæt talemærker, brug ikke nævnte og talemærker i skolen hjælper eleverne med at lære, hvornår og hvor de skal tilføje tegnsætning i dialog for at skabe en ordentlig sætning. Se "Ressourcer" for links til hvert spil.

Indsæt talemarkeringer

Et spil til at hjælpe eleverne med at lære korrekt tegnsætning i dialog er Insert Speech Marks, et gratis onlinespil, der kræver, at eleverne indsætter kommaer og anførselstegn i foruddefinerede sætninger. Sætningerne danner også en historie, så eleverne er engageret i læringsprocessen. Efter vellykket indsættelse af tegnsætning i sætningerne bliver de studerende bedt om at skrive flere af deres egne sætninger ved hjælp af anførselstegn, kommaer, spørgsmålstegn og perioder korrekt for at sikre, at de har lært de rigtige regler for punktuering af dialog.

Brug ikke Said

Et andet interaktivt onlinespil, der kan bruges til at lære børn, hvordan man korrekt punkterer dialog, er Don't Use Said. Dette gratis spil bruger animeret grafik og talebobler til at lære eleverne, hvilke ord i en sætning der tales højt, og som identificerer en højttaler. Studerende får vist sætninger i dialog og bedt om at identificere, hvilke dele der er sagt, og hvilke der ikke er. Studerende kan også indsætte anførselstegn og kommaer. Farverige knapper på siden af ​​skærmen hjælper elever, der kan sidde fast i en vanskelig sætning, og sætninger kan også læses højt for at hjælpe eleverne med at identificere, hvilke ord der skal siges i dialog.

Talemærker i skolen

Et sidste spil, der tilskynder studerende til at anføre anførselstegn og kommaer i foruddefinerede sætninger, er Speech Marks at School, der er tilgængelig, når du tilmelder dig på atschool.co.uk. Dette spil bruger farverig grafik af to drenge sammen med talebobler, der indikerer karakteren af ​​deres samtale. Studerende bliver bedt om at læse sætningen i taleboblen og omskrive citatet i en tekstboks nedenfor og tilføje kommaer, anførselstegn og perioder, hvor det er nødvendigt. Efter afslutningen beregner spillet den korrekte tegnsætning af sætningerne.