OS X 10.10.3 Beta 4 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den fjerde beta af OS X 10.10.3 Yosemite til testning. Den nye beta-bygning ankommer som 14D105g og indeholder opdateringer til OS X 10.10.3-systemsoftwaren og synes at fortsætte med at fokusere på den nye Photos app til Mac. Derudover løser den nye beta-bygning tilsyneladende en fejl, der påvirker nyudgivet Mac-hardware.


Mac-udviklere og Mac-brugere, der deltager i OS X Public Beta-programmerne, kan finde den nye version tilgængelig for dem via softwareopdateringsmekanismen i OS X, der er tilgængelig fra Apple-menuen> App Store> Opdateringer. Downloaden selv er mærket som "Pre-release OS X Update Seed 10.10.3" og er omkring 1 GB i størrelse, hvilket kræver en genstart for at fuldføre installationen af.

OS X 10.10.3 siges at indeholde forskellige fejlrettelser, forbedringer af funktionerne, men måske mest bemærkelsesværdige er inkluderingen af ​​den nye Fotos-app. Billeder til OS X ligner billeder på iOS på mange måder og vil være kendt for at komme til dem, der kommer til og fra en iPhone eller iPad. Appen erstatter iPhoto fremadrettet.

Mens nogen kan tilmelde sig for at deltage i OS X Yosemite Public Beta-programmet (og et lignende program til iOS betas), anbefales det generelt ikke at køre beta-software på en primær Mac, men i stedet ville det være mere hensigtsmæssigt at køre beta operativsystem software på en sekundær maskine, der ikke er særlig missionskritisk eller indeholder vigtige data. Du skal altid sikkerhedskopiere din Mac, før du opdaterer, og altid sikkerhedskopiere, før du kører beta-software.

Der er ingen kendt slutdato for udgave, der er planlagt til OS X 10.10.3, men beta-udgivelseshastigheden er ved at hente, hvilket måske viser, at en udbredt udgivelse nærmer sig.