Juster justeringsniveauer lige på din Mac

Du kan justere lydstyrkeniveauerne på en Mac ved at holde tasten Shift + Option nede, mens du trykker på Volumen op / Ned-tasterne . Dette gør det muligt at justere lydniveauet med 1/4 af hver hak (i ​​modsætning til en fuld hak), der giver præcis trinvis kontrol for, hvor højt eller blødt output der kommer fra højttalerne.

Dette er perfekt, hvis du kan justere lydniveauet for højttalere præcist, selvom det måske bruges bedst med eksterne højttalere, som har tendens til at spille enten for blød eller for højt. Det virker også på Macs interne højttalere og også med hovedtelefoner. Nem den bedste måde at finde det bedste volumen for dig, prøv det og find noget, der lyder godt for dine højttalere og dine ører.

Du finder dette fantastiske lille trick i alle versioner af Mac OS X, fra de tidligste versioner fremad gennem Mavericks og Yosemite. Bemærk, at de nyeste versioner af OS X kræver en lidt anden modifikator af optionstasten og de relevante funktionstaster.

Åh og en bonus tip, som mange brugere kan nyde: Denne pæne lille præcision trick virker til at ændre lysstyrken i trinvis niveauer af enhver Mac skærm og skærm også!