Sådan konverteres Dll til ActiveX

En ActiveX-kontrol er en kodeenhed, som du let kan genbruge. Dette hjælper med at gøre fælles funktionalitet konsistent og sparer kodningstid. Du kan henvise til eller kode en eller flere dll'er til en ActiveX-komponent. ActiveX-komponenter er visuelle eller ikke-visuelle. De ikke-visuelle ActiveX-komponenter, som du downloader fra internettet, kan dog have en potentielt farlig kode.

Trin 1

Start et nyt Visual Basic-projekt ved at åbne "Visual Basic" og vælge "File", "New Project." Vælg "ActiveX-kontrol" fra vinduet "Nyt projekt". Dette vil skabe en ny, tom kontrol kaldet "UserControl1." Du kan frit omdøbe kontrollen, hvad du vil.

Trin 2

Begynd at tilføje kode til det nye ActiveX-projekt. Hvis du har en dll, som du allerede har kodet, skal du begynde at flytte klasserne fra det pågældende program til nye klasser i ActiveX-projektet. Hvis du vil kombinere funktionalitet med en eller flere dll'er i dette projekt, skal du gå til menuen og vælge "Projekt", "Referencer."

Trin 3

Rul gennem de tilgængelige referencer, indtil du finder den dll, du søger efter, og klik på afkrydsningsfeltet ud for den. Klik på "OK" for at gemme dll som en reference i dette projekt.

Trin 4

Lav din ocx-kontrol ved at vælge "File", "Make" i menuen. Ved siden af ​​"Make" står projektets navn. Dette vil også være navnet på din ActiveX ocx-kontrol. Hvis dit projekt hedder "MyProject", vil din kontrol være "MyProject.ocx." Når du har valgt "Make", kan du ændre navnet på ocx-filen i vinduet "Make Project", der åbnes derefter.

Føj din ActiveX-kontrol til dit nye projekt ved at vælge "Projekt", "Komponenter" i menuen. Find navnet på den ocx-fil, du lige har oprettet, og klik på afkrydsningsfeltet ud for den. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer. Du vil se ActiveX-kontrollen dukke op i vinduet "Værktøjskasse", hvis du har det vindue åbent. Du kan nu føje denne kontrol til din formular og genbruge den samme kontrol i andre programmer.