Sådan finder du en mistet iPhone 4

IPhone 4 gemmer film, musik og billeder sammen med filer af følsom karakter såsom e-mails, kontakter og tekstbeskeder. Apple tilbyder en gratis "Find min iPhone" -tjeneste til iPhone 4-brugere, der kan bruges til at finde din mistede iPhone, før nogen anden har en chance for at bruge dine private data.

Aktivér Find min iPhone

Tryk på ikonet "Indstillinger" på startskærmen.

Tryk på "Mail, kontakter, kalendere" og derefter på "Tilføj konto."

Tryk på "MobileMe", og indtast derefter dit Apple-id og din adgangskode i de relevante felter. Hvis du ikke har et Apple ID, skal du trykke på "Opret gratis Apple ID" og følge instruktionerne for at oprette et. MobileMe-kontoen viser "Bekræftet" under den, når du er færdig med at oprette dit Apple-id.

Log ind på din e-mail-konto, og klik på "Bekræft nu" -linket i Apple-bekræftelses-e-mail, hvis "Ikke bekræftet" vises under MobileMe. Indtast dit Apple-id og din adgangskode i de relevante felter på bekræftelsessiden.

Gå tilbage til MobileMe-skærmen på din iPhone, og tryk på knappen "Find min iPhone" til / fra til "Til".

Tryk på "Tillad", når meddelelsen Find min iPhone vises.

Brug Find min iPhone-tjeneste

Start en webbrowser på din computer, og naviger til MobileMe-webstedet

Indtast dit Apple-id og din adgangskode i de relevante felter, og klik derefter på "Log ind".

Klik på "Find min iPhone" under Konto. MobileMe-tjenesten viser placeringen af ​​din iPhone på et kort. Alternativt kan du klikke på skyikonet i øverste venstre hjørne for at få adgang til funktionen "Find min iPhone".