OS X Mavericks nu tilgængelig til download gratis

Apple overraskede alle, da de meddelte, at OS X Mavericks ville blive frigivet gratis til Mac-brugere, og denne download er nu tilgængelig fra Mac App Store.

Glem ikke at forberede din Mac til Mavericks-opdateringen, men hvis du er utålmodig, skal du i det mindste starte en Time Machine-backup manuelt, inden du installerer OS X 10.9-opdateringen. Dette sikrer, at dine vigtige dokumenter og data vil blive sikkerhedskopieret i den usædvanlige begivenhed, at noget går galt under opdaterings- og installationsprocessen.

Når du er klar, og du har mindst 8 GB ledig plads på harddisken, kan du hente downloadet lige fra App Store:

  • Få OS X Mavericks lige nu fra Mac App Store (direkte link)

Brugere kan opdatere kompatible Mac'er direkte fra OS X Lion, OS X Mountain Lion og endda OS X Snow Leopard.

Downloaden selv vejer i omkring 5, 3 GB og ankommer som en selvinstallationsprogram i din / Programmer / mappe. Hvis du har til hensigt at installere Mavericks på andre Mac'er uden at skulle downloade det på hver maskine, vil du gerne kopiere det installatør uden for / Applications / før du forsøger installationen, ellers vil selvinstallatøren fjerne sig selv efter færdiggørelsen.

Der er to måder at oprette et bootable installationsdrev til Mavericks, den nye enklere måde, som vi anbefaler, og den mere komplekse måde, det enklere trick vil også installere Recovery-partitionen, mens den sekundære metode ikke nødvendigvis gør det for alle brugere. Uanset hvad, begge metoder arbejder med ethvert USB-drev, der er over 8 GB i rummet, men du skal starte processen, inden du fuldfører installationen på Mac'en, den blev downloadet til, så du ikke behøver at geninstallere installationsprogrammet fra App Store igen .

OS X Mavericks har over 200 funktioner og forbedringer, lige fra revideret strømstyring og hukommelseseffektivitet til Finder-faner, Kort, iBooks, Finder-tagging, iCloud-nøglering, forbedret understøttelse af flere skærme og meget mere.

Separat fra Mac kan mobilbrugere nu også få iOS 7.0.3-opdateringen på deres kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder. Brugere, der er interesseret i at bruge funktionen iCloud Keychain, skal have 7.0.3 (eller nyere) installeret på deres enheder for at gøre det.