Sådan bruges en proxy med YouTube

Ofte spærrer en skole eller virksomhed bestemte websteder, som de ikke vil have dig til at besøge. Disse er ikke altid uanstændige steder, men typisk dem, der får dig til at blive distraheret. Et af disse steder er YouTube. Selv med siden, der er forbudt, kan du dog sandsynligvis få adgang til det ved hjælp af et proxy-websted. Et proxy-websted skjuler din IP-adresse, så du kan gå gennem eventuelle beskyttende vægge, der er indstillet til at blokere dig fra webstedet.

Trin 1

Start internetbrowseren på din computer, og naviger til et proxysite. Der er tusindvis af disse websteder på internettet. Et par af dem er Proxysite.org, Proxysites.in og Thehiddenguide.com.

Trin 2

Indtast YouTube-adressen i søgefeltet, og tryk på "Enter".

Trin 3

Luk alle reklamer, der vises, når du indtaster YouTube-adressen. Annoncerne kan komme i pop op-form eller integreres i websidesiden. I øjeblikket indlæses YouTube. Hvis det ikke gør det, kan du prøve et andet proxysite. Fortsæt med at prøve proxysites, indtil du går igennem til YouTube.

Naviger gennem YouTube-webstedet, som du normalt ville; når du først har skrevet et andet sted i browserens søgefelt, forlader du dog beskyttelsen af ​​proxyen. For at forblive i proxyen skal du indtaste adressenavnet i det lille søgevindue, der er tilgængeligt øverst på proxyskærmen.