Ny iPhones større skærm til at få femte række af homescreen-ikoner?

Den næste iPhone er blevet sagt at have en større 4 "skærm i nogen tid nu, men nye beviser fra 9to5mac muliggør muligvis længerevarende spekulationer om, hvordan den ekstra 0, 5" displayplads kan bruges sammen med enheden. I stedet for at øge størrelsen af ​​ikoner eller tilføje et widget-område, ser det ud som om den nye iPhone-skærm kunne rumme et femte lag af hjemmeskærmikonerne.

Denne opdagelse blev lavet ved at tilpasse iOS Simulator til at rumme den ryste 640 × 1136 skærmopløsning på den næste iPhone, som i den nye iOS 6 beta 4 og Xcode-udgivelse viser den femte række ikoner i stedet for de normale 4 rækker af ikoner i tidligere iOS-versioner.

For at tilføje yderligere støtte til påstanden, forårsager justering af opløsningen med tidligere versioner af iOS Simulator ikke, at den 5. række af hjemmeskærm ikoner vises, hvilket tyder på en unikhed til opløsningen 640 × 1136 i den seneste version af Xcode og iOS 6 beta.

Del lækager hævder at være af den nye iPhone demonstrere en skærm, der er højere snarere end bredere.

Den nye iPhone forventes at blive afsløret den 12. september og afleveres flere uger senere i efteråret sammen med iOS 6.

Over iPhone gengivet billede er fra Nowherlelse.fr