Få gratis ugentlige iPhone Apps på Starbucks

Apple og Starbucks har partneret sig til at tilbyde gratis ugentlige iPhone app downloads til kunder af Starbucks butikker. De gratis apps kommer i form af en promo-kode, der er trykt på kort, der er tilgængelige i registret. Disse promo-koder kan indløses på iOS App Store.

Den første gratis app, der tilbydes gennem det nye programprogram "App Pick of the Week", er Shazaam Encore, en $ 5, 99 iOS-app, som lader dig bestemme, hvilken sang der afspilles ved at lytte til musikken og identificere sangnavnet.

Udbud af gratis apps i "Pick of the Week" -programmet ser ud til at være en udvidelse af den eksisterende gratis ugentlige iTunes-sang, der tilbydes af Apple og Starbucks, som også er tilgængelige via indløsningskort. Gratisprogrammet blev først opdaget af CNET, der påpeger, at Apple og Starbucks har haft partnerskab siden 2007 for at tilbyde gratis download af musik.

Tidligere på året udgav Starbucks også en iPhone-app, der giver dig mulighed for at købe kaffe via en iPhone, udover at spore kundebelønninger og købe historie.