Sådan slukkes MagicColor

Samsung producerer skærme, der har magi. Disse funktioner, samlet kaldet "MagicTune", giver Samsung-kunder mulighed for at optimere deres skærme. "MagicZone" -funktionen har indstillinger, der forbedrer multimedieindholdets farve og skarphed. "MagicColor" forbedrer digital grafik ved at hjælpe skærmen med at producere naturlige farver. Denne funktion har en demo-tilstand. Hvis den er aktiveret, demonstrerer skærmen funktionen ved at vise før og efter billeder, der viser, hvordan skærmen ser ud med og uden "MagicColor" aktiveret. Du kan slå demo-funktionen fra ved at gå til skærmens "Menu" -panel.

Find sæt knapper på skærmens frontpanel. Disse er i nederste højre hjørne af panelet.

Klik på knappen "Menu" for at få vist skærmbilledet "Menu". Denne menu indeholder flere rækker af emner. Kig efter "Magic" -emnet. Denne vare har normalt form af en tryllestav.

Tryk på knapperne "Op" og "Ned" på forsiden af ​​panelet for at flytte markøren på skærmen, så den fremhæver punktet "Magisk". Skærmen "MagicColor Pro" vises.

Find knappen mærket "Kilde". Denne knap fungerer som "Enter" -tasten på en computer. Tryk på knappen "Kilde". Dette vælger "Magic" -elementet.

Tryk på knapperne "Op" og "Ned". Når du trykker på dem, vil du se de fire MagicColor-tilstande vises. Disse tilstande er "Demo", "Fra", "Intelligent" og "Fuld." Tryk på knapperne, indtil du ser tilstanden "Fra". Tryk på knappen "Kilde" for at vælge denne tilstand.

Tips

Du kan få adgang til skærmens andre funktioner, såsom "MagicBright" og "MagicZone", ved at bruge knapperne på frontpanelet til at navigere til disse funktioner.