Hvordan installerer jeg Bluetooth på min bærbare computer?

Hvis din bærbare computer ikke har indbygget Bluetooth, er det muligt at installere Bluetooth-forbindelse ved hjælp af en ekstern USB Bluetooth-adapter. Bluetooth er en trådløs teknologi, der kan bruges til at forbinde enheder over korte afstande. Når Bluetooth er installeret, kan Bluetooth-aktiverede perifere enheder, såsom en mus eller et tastatur, tilsluttes den bærbare computer trådløst. Følg instruktionerne i adapterens installationsguide for at installere Bluetooth-adapteren.

Indsæt Bluetooth-adapterens installations-cd i computerens diskdrev. Installationsguiden åbnes automatisk. Hvis guiden ikke åbnes, skal du klikke på "Start", "Computer". Dobbeltklik på ikonet for diskdrevet. Guiden åbnes.

Følg instruktionerne fra installationsguiden. Klik f.eks. På alternativknappen for at acceptere licensaftalen, og vælg en mappe, hvor installationsfilerne til Bluetooth-softwaren gemmes.

Sæt USB Bluetooth-adapteren i en åben USB-port på computeren, når guiden beder om det. Systemet genkender den nye hardware og installerer driverne fra Bluetooth-installations-cd'en i computerens diskdrev.

Klik på knappen "Afslut", når installationen er afsluttet. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det. Et Bluetooth-ikon vises i meddelelsesområdet på skrivebordet i nederste venstre hjørne af skærmen. Bluetooth-forbindelse er nu aktiveret på din bærbare computer.

Højreklik på ikonet "Bluetooth", og vælg muligheden for at parre med en anden Bluetooth-aktiveret enhed, udforske de tilgængelige Bluetooth-forbindelser, konfigurere adapteren eller stoppe Bluetooth-enheden.